Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

čtvrtek 1. srpna 2013

Výlet do Klopotovského údolí

Tak jsem s dětmi (tedy ten nejstarší  by okamžitě oponoval, že již není dítě)  dnes dopoledne vyrazila na výlet. Za tip děkuji  blogerce Věře , která mě svou krásnou reportáží navnadila.
Vyrazili jsme hned po snídani ve složení já, dva malí raraši, dva puberťáci a pes. :-) V batohu jsme měli svazek mrkve a suché pečivo. Došli jsme k první ohradě a kromě dvou hudrujících krocanů jsme neviděli nic. Další zklamání nás čekalo v ohradě s jeleny. také byla prázdná. Vydali jsme se tedy ještě na procházku po žluté turistické stezce. Je to krásná procházka podél potoka. Když už se začínali ozývat hlasy o bolavých nožičkách, tak jsme se otočili a vydali se zpět. Odměnou nám na zpáteční cestě byl v ohradě nádherný jelen a jedna černá koza. Mrkev zmizela jako mávnutím proutku. :-)) V další ohradě na nás čekala rodinka divočáků. Kluci byli nadšení a s radostí jim házeli suché pečivo a mě trochu naskakovala husí kůže při pomyšlení, že bych takového divočáka měla potkat volně v lese. V televizi tak děsivě rozhodně nepůsobí.
Výlet jsme zakončili na náměstí vynikající zmrzlinkou. Takže spokojenost veliká.









Hopinka si nemohla odpustit procházku v potoce.












Jeden jelení polibek do objektivu.







Divočáci byli opravdu divocí a chvíli nepostáli, tak je máme na všech fotkách trochu rozmazané. 



Všem Vám děkuji za návštěvu a doporučuji si výlet udělat. My se tam ještě určitě minimálně jednou o prázdninách vypravíme.  Lenka

2 komentáře:

  1. Leni, tk to jsem ráda, že jste nakonec nepřišly o zážitky a výlet se vám líbil.
    Krásný víkend ... Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, jeleni a divočáci takhle zblízka, to musel být prima výlet:-))

    OdpovědětVymazat