Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

neděle 27. července 2014

Měla bych se zamyslet.....

Když mi bylo dvacet považovala jsem třicátníky za již staré. Když mi bylo třicet posunula se moje hranice pro stáří na čtyřicítku.  Ta se mi nyní kvapem přibližuje a já po včerejšku přemýšlím, že asi budu muset přiznat barvu a uznat, že už nejsem moc mladá. 

No a abych se dostala ke včerejšku. :-) 
V naší vesnici proběhly slavnosti. Na programu byl jarmark, nádherné divadlo ke stoletému výročí divadla u nás a večer zábavička. 
Na zábavě jsme s manželem nebyli už ani nepamatuji. Co jsou doma malé děti, a my bez hlídání, trávíme večery doma. 
Konečně se poštěstilo a přijela k nám babička a my mohli vyrazit s manželem bez dětí. Tedy našeho puberťáka jsme chtěli vzít, ale on s námi , v jeho očích důchodci, jít odmítl. 
Jelikož mám docela dost problémů s koleny a kyčlí, šli jsme jenom tak posedět a pobavit se s lidmi. 
Po prvním pivku jsem začala šilhat po tanečním parketu. 
Po druhém pivku (moje maximum co vypiju za večer) jsem dospěla k závěru, že přece ještě nemůžu být tak stará, abych si nemohla ani zatancovat. Tanec jsem vždy milovala a tak když už jsme byli na parketě, tak jsem si to náramně užila. (až moc).
Myslím, že na tenhle taneček(a ne jeden) budu vzpomínat ještě dlouho. Hlavně na následující noc, kdy jsem spala dohromady asi hodinu a na bolesti kyčle mi nezabraly ani dva brufeny. Celou noc jsem si nadávala a nechápala, jak se mi v hlavě mohla vylíhnout myšlenka, že jsem ještě vlastně docela mladá holka. :-D
Dnes už je to trochu lepší. Možná díky tomu, že jenom ležím a sedím a sousedka mi píchla injekci proti bolesti, kterou mám doma v zásobě pro všechny případy. 

Takže moji poslední taneční zábavu mám již za sebou a od příště už opravdu jenom sedím a v kapse nosím lísteček na kterém budu mít napsáno.
  "JSI STARÁ A CHROMÁ, TAK O TOM TANCI ANI NEUVAŽUJ!!!!! "

Mějte se moc a moc krásně. Já se jdu věnovat nějaké méně náročné činnosti než je tanec. Třeba háčkování. (musím využít dobu než se mi udělají nárustky na kloubech a karpály)   :-D 

vaše Lenka 








9 komentářů:

  1. velmi vtipné, taky se mi blíží 40 a jsem na tom podobně :-) (pro změnu revma)

    OdpovědětVymazat
  2. :D já bych to neviděla tak černě, můžeš se těšit na výměnu kloubu a budeš jako křepelka:).
    Tvého syna nechápu, my s bráchou milujeme akce s rodiči. Nemusíme si platit pivo (a to vypijeme drobínek více než dvě). Ale on si k tomu asi přijde časem, nebo má moc vysoké kapesné:).
    Měj se krásně, já mám taky špatné kyčle (od narození) a prababi měla špatné klouby, soucítím.
    Takže pleťme a háčkujme, dokud to jde.
    Kája

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, neblazni.... :) clovek je tak stary na kolko sa citi... mne tiez pomalicky taha na 40 ale ked je zabava mam ruky hore ako pubertiacka :))

    OdpovědětVymazat
  4. Leni také se mě to takhle nenápadně posunuje :o))) Já už mám 40 za sebou a tento víkend tu bude pout a tak se večer těším jak si také užiju a zatancuju :o) mrzí mě že máš trable s kyčlemi ale jistě kvůli tomu ještě nepatříš do starého železa a mladé holky budem ještě hodně dlouho :o) bavit a veselit se dá i bez tance.Měj se krásně a těším se na další tvůj příspěvek....Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Děvčata proti mě jste mladice,mě je už přes padesát,a s klouby jéjéjéjé mám také velké problémy, dokonce také nějaké operace a kyčle taky bolí. Jo to je velký úděl stárnutí.Někdo má štěstí,že je zdráv a jiný trpí. Je fakt,že tančit už moc nechodíme,ale jezdíme na hory,na kole a na akce u táboráku,hrajeme na kytary,zpíváme
    a někdy mám pocit, že je mi zpět krásných 20 let,a té srandy. Pak si říkám ty ostudo vždyť už jsi stará tak se podle toho chovej,ale zas na druhou stranu se člověk chová na tolik kolik se cítí.
    Děvčata nedejte se....

    OdpovědětVymazat
  6. Teda Lení až tak jsi se rozdováděla :D ? Věř že bolest brzy přejde a ty budeš ještě ráda vzpomínat jak sis užila :)měj se krásně. Pa

    OdpovědětVymazat
  7. Ale jdi ty brepto, co budeš říkat až ti bude padesát?? :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, víš, co bude říkat?
      Že já hloupá jsem nevyužila všeho, co šlo, dokud to šlo....
      a s věkem to nesouvisí
      PS: až bude Lence sedmdesát, budou čtyřicátnice mladice ;)

      Vymazat
  8. Tak přemýšlím, co vtipného bych na téma věk a kondice napsala...Občas si po hodině ve fitku připadám, že umřu a to je vtipné jen pro ty, kdo se na mě koukají!
    Leni, bavilo tě to, tak teď prostě chvilku odpočívej. Musíš prostě víc trénovat!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat