Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

sobota 26. dubna 2014

Peřinový dotazník

Tak i já se zapojuji do vyplnění peřinového dotazníku. Za nominaci do něj děkuji MartinceHelence.
Docela jsem váhala. Když tak pročítám ty vaše, tak nevím o čem mám psát. :-(
Takže s chutí do toho, ať je to hotovo. 

zdroj pinterest

BEZ ČEHO UŽ PŮL ROKU NEODCHÁZÍM DO PEŘIN
- ráda bych napsala, že bez manžela jako Helenka. Ale takové štěstí nemám a manžel často nocuje na služebních cestách. Ale i když odcházím do peřin bez ničeho, tak se mi tam většinou něco do rána nastěhuje, takže prázdno v pelíšku nemám. Jo a nemyslím milence, ale mé rarachy. Hlavně toho mladšího. :-)

SVŮDNÉ SANSOUSSI NEBO POHODLNÉ PYŽAMO
-možná budu za analfabeta, ale tohle slovíčko jsem četla poprvé v tomhle dotazníku. :-D
Ale k věci. Miluji v posteli pohodlí a nesnáším zařezávající se ramínka u saténových košilek. Takže u mě je volba více než jasná. Ale v tom v čem bych měla chodit do postele, se naše názory s manželem diamertálně odlišují. Takže mám i pár svůdnějších variant. :-D

KNIHA
bez čtení knihy před spaním to nejde. Ale přiznám se, že když čtu první stránku po jejím otevření na třikrát, tak to vzdávám. A to je poslední dobou nějak často. :-D Asi proto teď vracím knížky do knihovny až s koncem vypůjčního termínu. A oblíbený žánr.Nemám příliš ráda slaďoučké romány (i když dřív jsem jich přečetla). Raději se začtu do něčeho napínavého jako je trilogie Millénium nebo některá z knížek od Jeffery Deavera, Dan Browna nebo J.D.ROBB.

KOSMETICKÉ RITUÁLY
tak tady bych se asi nejraději zdržela odpovědi. Jelikož se poslední dobou moc nelíčím, tak na nějaké rituály moc nejsem. Voda stačí. :-D  Horší je, když potom někam vyrazím nalíčená a zapomenu se odlíčit. Šmouhami na polštáři to začíná a v koupelně to pokračuje. Při pohledu do zrcadla potom následuje " AHOJ NEZNÁM TĚ, ALE UMEJU TĚ"

SKLENIČKA NĚČEHO DOBRÉHO PŘED SPANÍM ?

- když je doma manžel, tak sklenku kvalitního vínečka. Sama tak vodu nebo čajík. Teď zrovna upíjím mátový. Manžela mám sice doma, ale jelikož jsem pod prášky, tak by víno nebyla dobrá volba. :-D 

CHRÁPEŠ?

- no samozřejmě, že néééééé   (pokud čte příspěvek můj manžel nechť se zdrží komentáře :-) )

SNÍDANĚ DO POSTELE

-kdysi dávno. Asi v minulém století :-D  Ale popravdě snídaně do postele s našima rarachama mi nahání hrůzu. Takže si asi raději počkám až odrostou. Ale to už bude zase mít manžel artrózu v kolenech a nebude se mu chtít zbytečně do schodů :-D

Tak a je to za mnou.
Teď ještě nominovat tři další šťastlivce.
 bude  to Věruška http://verkytvorenicko.blogspot.cz/
               Janička http://svetslaskou.blogspot.cz/
               Lenička http://fizule71.blogspot.cz/

Mějte se moc a moc krásně.

Lenka 

3 komentáře:

  1. Milé, vtipné, zábavné - počtla jsem si Leničko!
    Děkuji a přeji hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Leni, hezké počteníčko :) Děkuji za nominaci .... jen nevím, jestli to mám vůbec vyplňovat, některé mé odpovědi by mohly být dosti stejné. No ale já se s tím nějak poperu, abych se neopakovala.
    Hezký den ... Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Leni, hezké počteníčko :) Děkuji za nominaci .... jen nevím, jestli to mám vůbec vyplňovat, některé mé odpovědi by mohly být dosti stejné. No ale já se s tím nějak poperu, abych se neopakovala.
    Hezký den ... Věra

    OdpovědětVymazat