Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

pondělí 16. září 2013

Zásobičky na zimu

Tak o víkendu mě skolil nějaký zákeřný virový bacil. Sice jsem se tedy snažila alespoň trochu fungovat, ale většinu času jsem proležela na gauči.(ještě že fungoval manžel) V ruce se mi střídal háček, knížka a počítač. 
No a když už jsem se tak povalovala, tak jsem vymyslela, že bych mohla dát mojí spížce a letošnímu zpracovanému ovoci trochu řád a přehlednost a vytvořila jsem si etiketky. Nejsem žádný grafik a v malovacích programech jsem naprostý amatér, ale s výsledkem jsem byla spokojená. Na konci příspěvku vkládám i obrázky etiketek. Třeba se budou někomu hodit. Před tiskem se musí zvolit funkce zmenšení na velikost stránky. I když pochybuji, že někdo z vás je takový lajdák jako já a etiketky tvoří, až když už má spíž plnou marmelád a šťáviček. Lepila jsem obyčejným lepidlem na papír aby šla etiketka po spotřebování obsahu sklenice jednoduše odmočit. 
Takže já jsem si dneska v rámci klidového režimu vyrovnala všechno letošní tvoření a každou skleničku polepila etiketkou a poté narovnala zpět do spíže.  
Ještě mě letos čeká bezinková šťáva, bezinkový likérek a protože dětem moc zachutnala šťáva z černého jeřábu, tak ještě pár litříků uvařím. No a potom už snad jenom nasuším a naložím rajčátka a tím už opravdu pro letošek končím. :-)) 
A poznámka pro mého bratra. Nepiš mi že jsem šílená. :-D 
Tak se mějte všichni moc krásně a moc děkuji za návštěvu na mém blogu a milé komentáře. 
Lenka 




















5 komentářů:

  1. Hustýýýý :) Mě skolil bacil dneska, ale nic takovýho teda nevymýšlím :( Jsem ráda, že funguje Jirka a já opravdu jen ležím... Každopádně to máš fakt krásný a u nás je ještě spousta jeřábu, kdybys chtěla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, tak to je kus práce. Paráda! To já to letos s etiketama zanedbala, i když trochu za to může rozbitá tiskárna.
    Brzičko se uzdrav a pozdravuj Pavlínu K. ... chodila ke mě na cvičení těhulek.
    Hezký večer ... Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Pane jo..... až se zima zeptá, ta bude koukat jak jsi byla v létě pilná:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Páni Leni, ty by jsi ty zásoby mohla pomalu prodávat,
    nebo se chystáš na dlouhou tuhou zimu :-) Je vidět, že jsi si pěkně mákla. Máš to moc pěkný. Měj se hezky Anny

    OdpovědětVymazat
  5. No tak tomu říkám zásobičky. to já jsem proti vám letos teda ostuda. Mám 4 skleničky pečeného čaje :D Ale snad ještě něco přibude. Martina

    OdpovědětVymazat