Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

středa 4. září 2013

Hopinka během prázdnin vyrostla

Tak dneska trochu něco z naší fauny. 
Těsně před prázdninami jsme si přivezli nového člena naší domácnosti. Teda v jejích očích spíše smečky. Z chundelatého medvídka se přes prázdniny vytáhla nohatá psí slečna. Váhový přírustek 10 kg. Mazec. 
Má skvělou povahu. Oproti naší předešlé retrívřici je klidnější a zatím ani nemá tendenci nic moc ničit. Teda nic velkého. Za obět již padlo pár pantoflí, nějaká ta kytička v květináči, kabel od notebooku, polštářek z gauče a několik dětských plastových hraček. Dneska se například rozhodla, že je potřeba mi pomoci se sklizní té trochy zeleniny ze záhonku. U balkobových dveří se dožadovala vstupu domů jedna blátivá koule s čerstvě vytaženou (vyhrabanou) mtkvičkou v tlamě.
Ale s tím se počítalo. :-)
Jinak s dětmi je úplně úžasná. Nejvíc řádí s naším nejmenším. Léto bylo na běhání po zahradě úplně ideální. Teď začínají běhat a dovádět v obývacím pokoji, což už mi tak ideální nepřipadá, ale třeba se časem zklidní. (nebo si nechám předepsat něco na utlumení nervové soustavy :-D )
Hopi je hodně umazlená a ještě stále by se chtěla chovat na klíně. To již z váhových důvodů dost omezuji. 
Dále má hrozný strach ze silničního provozu. To potřebuji nějak trochu zlepšit. Přes silnici prostě nepřejde a musím jí přenést. Ona se prostě zapře a musela bych jí za vodítko asi jedině přes silnici přetáhnout. Takže procházky přes silnici nejsou se dvěma malými dětmi vůbec realizovatelné. Chodíme tedy alespoň po polní cestě za barákem k lesu. Tam je maximálně spokojená. 















Díky moc za návštěvu a milé komenáře. Lenka 

Žádné komentáře:

Okomentovat