Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

neděle 1. září 2013

Tak jsme vypustili jedno naše ptáče z hnízda

Dneska odpoledne jsme odvezli našeho nejstaršího synka na internát. Nastupuje na Střední školu zahradnickou a technickou v Litomyšli. Obor zahradní architektura. 
Nejsem typ matky, která by ronila krokodýlí slzy nad tím, že její dítě jde z jejího dosahu. Myslím, že je nejvyšší čas, aby se synek trochu otrkal a poznal, že servis mamahotelu, na který je zvyklý, není samozřejmostí. Ale i já mám strach z toho, co vše by ho mohlo na jeho nové etapě života potkat. A budu jenom doufat, aby potkal jenom samé fajn lidi a získal co nejvíce zkušeností a život s ním moc nezatočil. 
No dost sentimentu. 
Jinak já jsem byla úplně unesená ze zahrad, které jsou hned nad internátem. Kousek jsme si jich prošli a já hned navrhovala, že tam asi zůstanu. To bylo naším synkem ale okamžitě zamítnuto.  tak jsem alespoň nacvakala pár fotek mobilem, abych se s vámi mohla podělit. 
Puberťák se samozřejmě fotit nechtěl. Tak jsem ho alespoň zachytila na jedné fotečce v povzdálí. Je to ten téměř 190cm vysoký výrostek na konci kytiček. 
No nějak nám už s manželem oběma přerostl přes hlavu. :-)
Mějte se krásně a užívejte zbytek léta. 
Lenka 






















2 komentáře:

  1. Leni, zahrady jsou opravdu hezké. Synkovi přeji, aby ho škola bavila a jak píšeš samé fajn lidi kolem něj.
    Hezký den ... Věra

    OdpovědětVymazat
  2. už to není stejné, není to malé dítě držící se maminky a my cítíme to prázdné místo s trocho smutku a stezku a zároveň s obrovskou pýchou, kam to naše dítko dotáhlo...
    držím pěsti, časem si zvykneš, jen pýcha bude větší - že máš dítě šikovné a samostatné a které možná, ale jen možná ocení maminčin servis

    OdpovědětVymazat