Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

sobota 8. února 2014

Pokoj našeho teenagera - pokračování

Po delší době opět jeden příspěvek. 
Trochu se mi podařilo vylepšit Filipův přetvořený pokoj.  V neděli se mnou můj trpělivý manžel objel pár obchodů. Moje vize, že vše nakoupím, se sice moc nevyplnila. Ale alespoň pár drobností jsme nakonec sehnali. Spousta věcí se nám sice líbila, ale nějak se nám zase nelíbila cena. :-(  Takže ještě budu číhat po nějakých akcích. 
Nakonec jsme sehnali krásné hodiny téměř za hubičku v Jysku a květináče a svíčky už ani nevím kde. :-)
Na okna jsem ušila do barvy závěsy a na pohovku několik polštářů. A když už jsem na zeď tvořila velkoměsto, tak jsem se o stejný motiv pokusila i na závěsech a polštáři. Bylo to mé první malování na textil. Měla jsem trochu strach, ale jsem docela spokojená. 
Ještě plánuji v Ikee kobereček v tyrkysové barvičce před postel a nový potah na sedačku. :-)
Jinak se synem jsem včera absolvovala první prodlouženou v tanečních. Měli to moc krásné a je to príma pocit si zatancovat s vlastním synem, který je už tak minimálně o hlavu větší než já. 
Fotečky vám neukáži, protože Filip si nepřeje, abych je veřejně prezentovala a já budu jeho přání respektovat. Ale ani nevíte, jak bych se vám chtěla pochlubit s tím, jak mu to sluší. Prostě už z něj je kus chlapa. 
Mějte se moc a moc krásně
Lenka 




















8 komentářů:

  1. Ahoj Leni, tak hodiny jsou naprosto dokonalé. Myslím, že Filip může být spokojený, jak jsi mu pokoj krásně přetvořila. Ta tyrkysová je úžasná.
    Mějte krásný víkend .... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruško moc děkuji. Už se těším až tě u nás přivítám osobně. Lenka

      Vymazat
  2. Izba vyzerá parádne. Klobúk dolu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Sice to celkově trvalo déle než jsem plánovala, ale výsledek stojí za to a hlavně je spokojený synátor. :-) Lenka

      Vymazat
  3. Leni, máš můj obdiv - ten motiv se ti moc povedl, pokoj začíná být nebezpečně vyladěný!
    Ty taneční jsem si užila úplně stejně, i já bych se bývala ráda pochlubila mladým gentlemanem - taky si to nepřál, tak to musíme respektovat, ale víme své, viď :o)
    Pohodové odpoledne, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Helenko. Moc děkuji. Mě vždycky všechny hezké komentáře tak potěší. :-) A jinak pokojíček je focený ještě před příjezdem mladíka z intru. Poté už tak vyladěně nevypadal. Všude kusy oblečení co vybalil a nechtělo se mu to hned odnést k pračce. :-D No prostě klasika. Měj se moc krásně. Lenka

      Vymazat
  4. Moc krásně jsi synátorovi vytvořila pokojík. Jsi šikulka. :) Měj se krásně pa Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko moc děkuji za pochvalu. Vím, že jsi také ve stádiu zařizování a dekorování bydlení, tak Tě chci potěšit zprávou, že je stále co vylepšovat. My bydlíme ve svém už skoro 9 let a stále ještě mě to bere a stále něco vymýšlím a měním. To máš v krvi asi myslím podobně. :-D Měj se moc a moc krásně a přeji Ti spoustu tvořivých nápadů. Lenka

      Vymazat