Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

sobota 22. února 2014

Dráček

Dneska jsme oslavili Matyho svátek. Má ho sice až v pondělí, ale slavili jsme již dneska. 
Konečně jsem dokončila (včera o půlnoci) dráčka. Alespoň jednoho. Druhý je zatím ve stádiu rozpracování. Původně je měl oba přinést Ježíšek, ale časově se nějak nezadařilo. Potřebovala bych nějak více rukou. :-) 
Draček je háčkovaný dle návodů od úžasné KAMLIN. Její popisy jsou naprosto přesné a krásně se s nimi pracuje. Najdete je ZDE. 
Použitá je příze Elian Nicky. Je heboučká a příjemná na dotyk, ale práce s ní je trochu horší. Má tendenci se dělit na jednotlivé nitky. 
K svátku jsem tvořila i dort pro oslavence. Přál si dortík jako noc s měsíčkem a hvězdičkami. Popravdě, když jsem ho potáhla vrstvou černého Smartflexu, tak jsem si myslela, že to bude pro tak malého kluka katastrofa. Ale ty hvězdičky a měsíček to krásně rozsvítili. Poprvé jsem použila i prachovou třpytivou barvu.
Hvězdičky se díky ní opravdu třpytily. Škoda, že to není na fotkách vidět. 
Oslavu si Maty užil a z dortů i dárečků měl radost a to je ta největší odměna pro každou mámu. 
Mějte se moc a moc krásně a užijte si zbytek víkendu. 
Lenka  















8 komentářů:

  1. Jeej, aký milý dráčik. A torta vyzerá tiež pekne. Fascinuje ma, že deti majú také neobyčajné priania. Som žila v tom, že chlapci chcú furt autíčko a dievčatá zase nejakú vílu a pod. :D Omylll. Našťastie. Inak by bol svet trochu fádny. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dráček je krásný. A dortík parádní, kdepak, za takové dárky by mi taky rozsvítila očka:) Ještěže není fotka řezu, to bych zítra musela do cukrárny....

    OdpovědětVymazat
  3. No pááni.... já žasnu co všechno jedlého se dá dát na dort ... a jedlou prachovou třpytivou barvu vůbec neznám:-)))
    Soptík supr!!

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, ten dráček je parádní a dort luxusní, Matyáškovi vše nejlepší k svátku,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  5. Jéééé Leni, ten je parádní. Máš pravdu podle Kamlin se krásně háčkuje. Maty musel mít ohromnou radost z dráčka i dortíku. Byla jsem zvědavá, jak se s tím jeho zadáním popereš. A dopadlo to bezvadně.
    Mějte krásný nový týden ... Věra

    OdpovědětVymazat
  6. Leni, já tady sedím s pusou dokořán - nevím, co je větší bomba, jestli drak (s přízí mám naprosto stejné zkušenosti), nebo třpytivý dort! Tobě moc gratuluji k šikovnosti a Matýskovi k svátku!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Dráček se moc povedl. S těma bodlinkama na zádech musela být ale práce. Také bych chtěla mít dostatek trpělivosti na dělání takových dortů. Hezký večer, Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Mooooooc hezký a pečlivě propracovaný dráček. Bude se určitě moc líbit dítěti, které ho dostane.....

    OdpovědětVymazat