Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

pondělí 2. února 2015

Trochu dekoračně....

Od šití jsem si trošičku odskočila k další mé oblíbené činnosti. 
Miluji věnce a jiné dekorace. 
V současné době mě stíhá jedna věc za druhou. Současně řeším asi milión věcí. Peru se s počítačem. Kreslím loga v programu který moc neovládám. Hraji si s fotografiemi. 
Věc se má tak, že v prosinci mi skončil rodičovský příspěvek a do práce mezi lidi bych nastoupila hrozně ráda. Ale s nemocností kluků ( a u Lukyho se to bohužel s věkem nezlepší) si můžu o klasické práci nechat zatím jenom zdát.
Takže padlo rozhodnutí živit se šitím a tvořením. Což bude asi docela mazec. Vy všichni co něco tvoříte víte, jak je výroba čehokoliv náročná na čas. 
Jazyky neumím, ekonomii nerozumím, takže se zkusím živit tím co mě baví a co myslím dobře umím. 
Takže s kamarádkami zakládáme ateliér, začínáme dodávat dekorace do jednoho krásného obchůdku, vytvářím kolekci oblečení pro děti a hraji si v hlavě s myšlenkou kolekce oblečení pro dospělé. 
Čerpám inspiraci kde se dá. 
Konečně jsem spustila svůj eshop. 
Pokud byste měli o cokoliv z mé tvorby zájem kontaktujte mě. :-)
Najdete mě na fleru, na eshopu, na emailu lenka.jamall@gmail.com nebo přes kontaktní formulář na blogu. 
Pokouším se přizpůsobit době a být co nejvíce virtuální. A moc mi to nejde. Nejraději bych místo upravování fotek , vkládání položek na eshopy a studování facebooku byla v dílně a tvořila. :-D 

Držte mi palečky ať mi podnikání vyjde. Vím, že to nebude procházka růžovou zahradou, ale něco dělat musím. Manžel už náklady na naši domácnost táhne sám hooodně dlouho a je na čase přidat ruku k dílu. (tedy ne že bych do teďka seděla s nohama na stole a četla si časopisy a sledovala telenovely) 

Tak doufám, že vše budu brzy zvládat levou zadní (hlavně to co mě nebaví) a budu mít zase čas na svůj blog a brouzdání po ostatních krásných blozích. 

A teď už několik kousků pro obchůdek s dekoracemi. 

Mějte se krásně a myslete na mě. 

Lenka 






























8 komentářů:

  1. Leničko, dobře vím, co to je živit sama sebe. Děláme to už 25 let, je to boj, ale neměnila bych! Přeju ti, aby si přestála bez šrámů nelehký start a pak už jen dělala to, co umíš a co tě baví. Hlavně proto, že je to na každé tvé práci vidět a každá, i ta nejmenší maličkost z tvých rukou dává radost dál.
    Myslím na tebe a držím palce!
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, ty jsi moooooc šikovná holka, máš tu tolik krásných výtvorů......nevím, co obdivovat dřív. Je fakt, že jsem se teď dost dlouho nedostala k blogování a prohlížení ostatních blogů.....Musím se polepšit. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, chodím sem ráda a píšu k tématu. Vím, tvořit na aspoň malý výdělek je velmi těžké. Pro mě je vždy hodně těžké si říct o peníze a hlavně o kolik. Držím moc pěsti ať se daří.
    Majka

    OdpovědětVymazat
  4. Leni držím palce:-) Já začínám za měsíc, no bude to boj:-)
    Nemůžu se k tobě do eshopu dostat, hlásí mi to Not Found.
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  5. Leni fandím ti a držím pěsti ♥
    Tvoříš nádherné věcičky...měj se krásně.Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Leni, to je úžasné ... všechno - dekorace, vaše plány atd.
    Až budeš mít volněji, musíme zas dát slezinu. Doufám, že tě neuvidím, až na Velikonoční výstavě :)
    Mějte se doma krásně .... Věra
    P.S. No přiznávám taky si pořád zvykám na každodenní chození do práce a doma je to vidět.

    OdpovědětVymazat
  7. Leni, držím palce,neboj určitě to půjde. Věnce a ostatní dekorace, které si nám dala k nakouknutí jsou moc hezké. Tak ať se daří :O))
    Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Lenka. len dnes som objavila Tvoj blog...dekoracie su krasne, tak prajem vela spokojnych zakaznikov a nech sa Ti dari...drzim palce :-)

    OdpovědětVymazat