Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

středa 5. listopadu 2014

Relax a jeho následky :-D

Všechny vás moc a moc zdravím a děkuji za krásné komentáře k softshellu. Botičky slaví úspěch a dokonce se prodávají i přes Fler, takže mám velikou radost. 
Každopádně tento víkend jsem neviděla ani šicí stroj ani jiné tvoření. 
S manželem jsme strávili relaxační víkend v hotelu TOMMY v Náchodě .  Poukaz jsem dostala k mým nedávným kulatinám. Skloubili jsme hlídání a volný termín na hotelu a jelo se. 
Za hlídání moc děkujeme švagrové a její sestře s maminkou. Víkend přežili všichni, takže úspěch. :-) 
Sehnat hlídání pro naše rarachy, kde Luky vyžaduje speciální péči v podobě léků, každodenních dechových rehabilitací a inhalací, není tak jednoduché. Nikomu o kom si nejsem jistá, že to vše na 100 % zvládne bych děti nechat nemohla. 
Každopádně my s manželem jsme si víkend moc užili. Každý den bazén. Balíček "levandulový sen" neměl chybu. Hydromasážní vana a následná levandulová masáž. Paráda. 
V sobotu jsme vyrazili do Polského lázeňského městečka Kudowa Zdroj. Lázeňský park je nádherný. Nějak nám nedošlo, že v Polsku byl svátek a tak třeba muzeum minerálu, které jsme měli také v plánu bylo zavřené. Tak se můžeme těšit na příště. :-) 
Odpoledne jsme si dokonce na chvíli jen tak lehli na pokoji a nedělali vůůůůůbec nic. Jenom jsme odpočívali. To se nám nestalo už hrozně dlouho. 
V neděli jsme po odhlášení z hotelu nabrali směr Praha. Na různých blozích jsem se namlsala informacemi o tom jak dobré jsou potraviny M a S. Tak jsem chtěla zajet do centra a trochu se pokochat vnitřkem Prahy a minimálně si koupit tu prý úžasnou vanilkovou esenci. . 
O tom jakou úzkostí trpím v metru raději ani psát nebudu. 
Každopádně jsme si při tom šrumci, co v centru vládne, vzpomněla jak strašně jsem jako mladá holka toužila odejít do Prahy a jak hrozně jsem ráda, že jsem to neudělala. Jak jsem vděčná za klid naší vesnice, kde si děti mohou hrát na zahradě a dýchat zdravý vzduch. 
Z Prahy jsem prchala jak jen to šlo.  A zase si budu více vážit našeho klidného domova. :-D 
No a jak zazněla jedna krásná věta ve filmu "S Tebou mě baví svět" . Návratem do stresového prostředí .....  Tak s našim návratem mě bacil nějaký bacil a já popíjím horké čajíky s medem a se zázvorem a snažím se nad tím zákeřňákem vyhrát. V pátek se mám účastnit Martinských trhů a tento týden jsem měla vyrábět a vyrábět. Nemám náladu a nevyrábím. Doufám, že zítra už bude lépe a já se do toho pustím, abych neměla na stánku jenom ty zbytky z minulých slavností. 
Mějte se moc a moc krásně . 
Lenka 





























8 komentářů:

  1. Leni ,moc Ti ten relax přeji a moc vám to oběma sluší! Jsi moc hezká ,když se směješ. Tak aby Ti ten ůsměv vydržel na tváři ,co nejdéle. Veselá mám, štastná máma. A bacila utluč vitamínem a medíkem. Hodně úspěchů na trzích. Mávám Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Leni :o) To je fajn že se relax vydařil a podle vašich milých úsměvů na Vašich tvářích je vidět že jste byli oba dva moc spokojení a že jste si tu pohodu užívali plnými doušky :o) Moc Vám to sluší a určitě si tu pohodu zopakujte... virozu zaháníš dobře zázvorem..také jsem to tak dělala nedávno a celkem rychle ustoupila ♥ Měj se moc hezky --honem se uzdrav a hodně zdaru na trzích Ti přeju.... Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Leni, parádně jste si užívali. A naprosto chápu tvůj úprk z Prahy. Mě stačí zavítat do HK a jsem ráda za to, že žiju na vesnici.
    Na trhy určo dorazíme, tak něco hezkého nachystej.
    Zatím ahojky ... Věra

    OdpovědětVymazat
  4. Prima víkend Leni, však si ho zasloužíš:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší Leničko , hlavně že sis užila.. brzy se uzdrav a přeji úspěch na trzích :) Měj se mooc hezky. ♥♥♥ Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Leničko, jsem za tebe moc ráda, ze srdce ti takový víkend přeji! I to vědomí, že se o kluky má kdo postarat a zvládají to všichni! Super!
    Jinak, až zase zatoužíš nakupovat u MaS, doporučuji OC Harfa u O2 arény. Je to z hradecké dálnice nejblíž a narozdíl od centra je tam velký klid.
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Leni, měli jste hezký víkend, relax je potřeba.Bacily vyžeň a přeju dost a dost energie do dalšího tvoření a na trzích ať se daří. Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoooj, super fotečky. Tak doufám, že už je bacil za Báčotkou. Rychlé uzdravení a doufám brzké shledání. Už se těším. Jaňáres.

    OdpovědětVymazat