Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

neděle 29. prosince 2013

Ohlédnutí za vánocemi

Moji milí moc vás všechny po delší době zdravím. 
Vánoce jsme trávili v rodinném kruhu a tak trochu je prolenošili. :-)
Já jsem nakonec dostala k vánocům to, co jsem si nejvíc přála. Kluci byli zdraví. :-) Po předešlých třech letech, kdy jsem trávila svátky jeden rok odjezdy do porodnice, druhý hospitalizací s nejmenším na Štědrý den a loni hrozila hospitalizace našemu prostřednímu. Takže, když se manžel ptal co bych chtěla od Ježíška, tak jsem si nejvíc přála, abychom si svátky užili letos zdraví a v klidu. Což se mi splnilo. A já za to moc děkuji. 
Děti měli z celého štědrého dne radost a z dárečků pod stromečkem radost největší, 
Dokonce i našeho nejstaršího Ježíšek letos překvapil a maximálně potěšil. Což je u puberťáka co říct. :-)
I když přiznávám, že herní konzolí s kinektem máme dohromady a bavíme se všichni. Dokonce jsem poprvé v životě hrála stolní tenis. S dětmi hrajeme doma společně bowling.
Takže o zábavu postaráno a alespoň jsme se o svátcích hýbali. Dokonce mě bolí i svaly, o kterých jsem nevěděla, že je mám :-D . Jenom mám trochu strach, že sousedi, kteří k nám z patra vidí do obýváku si myslí, že jsme totálně zmagořili. 
Tak a teď už několik střípků z našich vánoc. 
Mějte se moc krásně a příště snad už zase s nějakým tvořením. 
Všem kdo jste mi psali před vánoci komentáře moc děkuji a omlouvám se, že jsem nestíhala odpovídat. Moc si vašeho času a slov vážím. 
Mějte se moc a moc krásně. 
Lenka 



















10 komentářů:

  1. Leničko, jsem moc ráda, že jste měli šťastné a hlavně zdravé Vánoce, krásné momentky. Myslím, že ta poslední mluví za vše - takhle usnou jen šťastné děti :o)
    Hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko moc děkuji. Myslím, že kluci si to moc a moc užili a mi s manželem díky tomu také. Stejně je zvláštní jak ty vánoce dostanou úplně jiný nádech, když jsou děti malé a člověk sleduje tu jejich naprosto nestrojenou radost. Měj se krásně. Lenka

      Vymazat
  2. No tak hlavně, že se to podařilo, jak sis přála... zdravíčko je nejdůležitější a u těch dětí hlavně, viď :o) máš moc krásnou rodinu, Leni! My byli na bowlingu (opravdovém) den před štědrým dnem a namožený sval na zadku :o) si rozhýbávám dodnes :o) krásný konec roku, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko děkuji. Tak ten sval jsem myslela stejný. Já tedy nevím o žádných svalech na mém těle, protože s lety je pokrylo něco rosolovitého a nevzhledného a ne a ne se toho zbavit. :-D Ale byla jsem ráda, že jsem objevila, že tam ty svaly ještě stále jsou. Další přebor plánujeme na silvestra. :-D Měj se moc krásně a krásný nový rok. Lenka

      Vymazat
  3. Lenka, tak nech ti plní Ježiško každé Vianoce toto prianie.
    Źelám krásne medzisviatočné dni a Nový rok a po celý nech ste všetci zdraví a šťastní.
    e.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ericco děkuji moc a zdraví je opravdu to nejdůležitější na světě. Po tom co máme za sebou s Lukýskem se nám úplně změnil pohled na svět. To co člověk bere občas jako naprostou samozřejmost je ve skutečnosti to nejcennější na světě a měli byhom si toho o to víc vážit. Měj se moc krásně a vše nej v novém roce. Lenka

      Vymazat
  4. Leni pěkné svátky jste měli, a koukám jak byl ježíšek štědrý, jste museli být móc hodní:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko. Jak jinak. My jsme stráááášně hodní. :-DDDD Ale v případě mých dětí jsem si říkala, jestli Ježíšek ty dárečky u nás nevyložil i pro sousedy. :-)
      Měj se moc krásně Lenka

      Vymazat
  5. Milá Leni,přeji ti pohodový nový rok,hodně zdravíčka,štěstíčka,pohody a lásky.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Leni Vánoční den jste měli u Vás doma jak je vidět podle foteček krásně štědrý a pohodový ♥♥ Martina

    OdpovědětVymazat