Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

úterý 17. prosince 2013

Konečně začínám doma

Moji milí čtenáři vánoce se nezadržitelně blíží. Těším se jak malá, jenom nějak neumím zabrdit a užít si i předvánoční čas. Nejvíc se těším na reakci dětí. Jejich radost a projevy jsou čistě ryzí. Doufám, že se do vánoc vzpamatují z virózy, kterou bůhvíkde nachytali. Jsme doma a nikdo k nám nechodí, tak je mi to záhadou. 
V neděli jsem se zúčastnila pro mě letošní poslední prodejní výstavy. Bylo to super i když prodejnost neveliká, ale to že se člověk na chvíli dostane z domu a popovídá si s milými lidmi je fajn. A i nevelký výdělek je taky výdělek. :-) 
No a od včerejška jsem se na to už konečně vrhla doma. Včera jsem připravila chvoj na stojan ke vchodovým dveřím. Dávám již třetím rokem a hrozně se nám to líbí. Jsou na něm i světýlka, takže večer vypadá super. Kluci ještě letos navěšeli kouličky. Než jsem stačila promyslet, jestli se mi tam budou líbit, tak byly na stromečku. :-) 
Dále jsem umístila ne příliš povedené anděly. Z dálky to není vidět. A jelikož jsem si je udělala sama, tak jim ty nedokonalosti promíjím. 
Večer jsem dokončila jeden nákrčník. Donutila jsem jednoho mého modela v pyžamku, aby pózoval s nákrčníkem. Vyfotit ho normálně se tvářícího prostě není v mých silách. :-)
K večeři jsem včera dostala hroznou chuť na zeleninku. Lednice dala řapíkatý celer, cibuli a žampiony. Nakrájené, smíchané, osolené a zakápnuté olivovým olejem a tamari sojovkou a následně orestované na pánvi nemělo chybu. 
Dneska jsem se s nejstarším synem pustila do úklidu vnitřku domečku. Sice se každý rok přesvědčuji, že Ježíšek se narodil ve chlévě, takže pořádek není potřeba. Ale znáte to. Stejně to člověku nedá a vygruntováno k vánocům tak nějak patří. I když vyklízení a vytírání všech možných i nemožných skříněk u nás tedy opravdu nehrozí. :-D.
Jinak všechny vaše blogy poctivě sleduji, jenom nestíhám moc komentovat. 
Mějte se krásně a brzy se vám snad zase ozvu s dalším přispěvkem, až udělám dekorace doma. 
Lenka 


















12 komentářů:

  1. Tak strom se Ti tedy povedl řádný, parádní kus!!! Moc pěkně zdobíš! Pa, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko moc děkuji. Loni jsem měla větvě ze stříbrného smrčku a ten byl naprosto luxusní. Letos jenom tůje a klasický smrček tak jsem měla strach jak to dopadne, ale taky se mi hrozně líbí. Lenka

      Vymazat
  2. Leni no vidíš krádné to máš! Užívej si poklidu a nehoň se s mokrým hadrem na hlavě ti to na štědrej den slušet nebude:) Pa M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko neboj já si na focení u večeře ten mokrý hard sundá a bude ze mě zase kočka. :-D :-D :-D Sice starší a trochu vypelichaná, ale i to se počítá. A já prostě v klidu asi nikdy nebudu. I když se někdy cítím strašně unavená, tak musím stále něco dělat. :-) Lenka

      Vymazat
  3. Pěkný stánek jsi měla! A ten stromek je fakt paráda! Jsem si furt říkala jak se to dělá a teď už to vím:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko moc děkuji. Ten stromeček je docela jednoduchý. Víc práce je potom s uklízením podlahy. :-D Lenka

      Vymazat
  4. Ahoj Leni, tak chvilku jsem přemýšlela, kde jsi to vlastně vystavovala, ale už vím. Stromek z chvojí je parádní a andílek také. Já na něj mám také nachystáno. Vybrala jsem si kousky dřeva, manžel mi tam zatloukl hřebíky, koule na hlavičky mám nachystané ... a u toho asi také letos zůstane, bohužel se k dokončení už asi nedostanu.
    A Leni, nemáš ještě nějaké to hnědé srdíčko, sestře se moc líbilo, že prý se mi moc povedlo, tak jsem jí poděkovala za pochvalu a řekla, že to autorce vyřídím. Kdyby jo, tak by se jí prý ještě nějaké šiklo.
    Hezký večer ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Věruško.
      Andílky si naplánuj na léto venku a v zimě jak když je najdeš. Doma je s tím hroznej bord....
      A po sdrdíčku se juknu a písnu Ti mailík.
      Měj se co nejvíc pohodově v rámci možností. Taky se Toji kluci nemůžou už dočkat. U nás zní kolikrát denně otázka "A kdy už přijde ježíše? "
      Lenka

      Vymazat
  5. Leni, co ti napsat - aby tvůj den měl 50 hodin, to by ses uštvala... Prostě stihne se jen to, co se stihne. Nazdobeno máš krásně, ten strom se mi moc líbí, vlastně je parádní už i ten proutěný základ!
    Měj se moc hezky, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko 50 hodin bych nezvládla ani s mojí praštěnou povahou. A ten proutěný základ je super. Používám ho už asi tři roky a zdobím podle sezóny. Ale už budu asi potřebovat nový. Tenhle je už trošku moc seschlej a jetej. Ale třeba ho ještě natřu a dám mu šanci jako domácí dekorace. Lenka

      Vymazat
  6. Máš moc krásnou výzdobu, ten stromek je skvělý nápad - příští rok ho určitě použiju :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko děkuji moc a určitě ho vyzkoušej. Měj se moc krásně. Lenka

      Vymazat