Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

úterý 3. prosince 2013

Klidný čas adventí - kéž by

Tak vás zase po delší době všechny zdravím.
Nevím jak vy, ale mě ty plány na to, jak si letošní přípravy adventu v klidu užiji, nějak zase nekonečně vzdalují. 
Před 14 dny se mi asi po třech měsících intenzivního vkládání na bazary konečně podařilo prodat dětský pokoj nejstaršího syna. Ten dostane naši ložnici v barvě běleného javoru a já si mohu koupit můj vysněný bílý nábytek do ložnice. Tedy já bílou mánii tak úplně neprožívám, ale do ložnice po ní toužím už dlouho. 
Tedy abych byla přesná, tak jsme si nábytek v sobotu s manželem z Prahy dovezli. Takže aktuální stav u nás. Všude plno krabic. Filipův pokoj pod plachtami ve fázi malování. Dnes jsem nechala namíchat antracitovou barvu na dvě stěny, aby to již bylo opravdu studentské a pánské. 
Do toho všeho syn na intru a manžel na služební cestě. Takže pomaličku do toho všeho borčusu ještě začínám montovat naši novou ložnici. Tedy opravdu pomaličku, protože moje ruka ještě není úplně v pohodě, ale je to mnohem lepší. 
No prostě přání mít advent v klídku se nějak nevyplnilo.
A abych vás nezatěžovala jenom nářky a naším bordýlkem, tak jsem trošku i tvořila. Několik vánočních svícínku na místní výstavu na obecní úřad. 
Jednu várku věnečků jsem vám ani nestihla ukázat. Dodělala jsem jí minulou středu o půl jedné v noci a nějak jsem to hned nanosila do auta a zapomněla vyfotit. 
A musím se už konečně pustit do dárku do výměny. Nápad by byl, materiál taky. Zítra snad budu moct zůstat doma a konečně s ním začnu. :-D 
Mějte se moc krásně 
Lenka




Jenom naše psí slečna to má na háku. :-D














4 komentáře:

  1. Ahoj Leni, přiznávám, že ten nepořádek okolo toho všeho ti tedy vůbec nezávidím. Ale tu bílou ložnici bych brala. Už mám také v Ikee vyhlídnutou postel, ale musí to počkat do jara.
    A tvoříš náramně ...
    Měj se krásně ... Věra

    OdpovědětVymazat
  2. a o vánocích se budeš kochat a kochat a kochat a.....

    OdpovědětVymazat
  3. Leničko,cítím s tebou! Až bude hotovo, budeš spokojená, ale chápu, teď to tak nevypadá!
    Tvé svícny a dekorace jsou úžasné!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Leni máš pěkné dekorace. A buď v klidu, u našeho kluka to v pokoji vypadá hůř:-))))

    OdpovědětVymazat