Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

pondělí 20. července 2015

Naše květinová zátiší

Nejdřív Vás po odmlce zdravím.  Celý minulý týden jsem byla s klukama na denním táboře v naší vesnici.  Tábor je malý a víceméně pokrývá potřeby na hlídání dětí v době prázdnin. Ale i přes to , nebo možná právě proto se zde dětem moc líbí. Všichni se znají a je sranda. :-) 
Já se konečně dostanu na chvíli  z dílny. I když v pondělí jsem byla úplně grogy. Celý den na čerstvém vzduchu a na nohou mě málem odrovnalo. :-) 
Na tábor za námi přijeli hasiči s plošinou, záchranář z horské služby a policajti s ukázkou cvičených pejsků. Takže jsme se opravdu nenudili. 
Poslední den bylo konečně vedro a děti i dospělí se vyřádili při vodní válce. Jak jsem dopadla vidíte na poslední fotečce. Nejvíc se na mě samozřejmě vyřádil náš skoro dospělý syn. :-D 

Dneska jsem se zpožděním konečně odeslala výherkyním jejich dárečky. 

A na následujcích fotkách se musím trochu pochlubit naší květenou. I když absolutně nestíhám, tak  moře kytek si prostě neodpustím. Ještě, že mám šikovné pomocníky,bez nichž by kytičky určitě dávno uschly.
Terasu letos nově zdobí krásné 1,5 m veliké dřevěné truhlíky . Podobné jsem viděla na jaře v Hornbachu.  Úplně mi učarovaly. Bohužel i cena byla magická a naprosto mimo naše možnosti. Ale šikovné ručičky mého manžela a dospívajícího syna vykouzlily takovouhle nádheru ze zbytků prken na terasu. 

Tak se mějte moc a moc krásně. 

Nové věcičky už mám ušité a představím vám je příště. 

Lenka  




























4 komentáře:

  1. Leničko, takový tábor musí být super, tak nerada slyším, že si rodiče berou dovolenou cik cak, aby pokryli hlídání... Tohle je velká pomoc.
    Kytky máš parádní, moje fuchsie mají teď nějakou kvetoucí pauzu, ale muškáty se snaží :o)
    A ještě velké poděkování - balík doraz dnes a v pořádku, s kouzelným obsahem! Leničko, moc děkuji!
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Leni máš nádherné kytičky. Tvoje obr truhlíky se mi moc líbí. Něco takového jsem také chtěla pořídit, ale v obchodech nevědí co za to chtít. Doufám, že ukecám syna, aby mi na příští sezonu také nějaké vyrobil. Na táboře krásně řádíte, to je úžasné. Měj se krásně Anny

    OdpovědětVymazat
  3. Leni nejprve velikánské díky--dnes mě dorazil balíček.Udělal mě velikánskou radost ♥
    Květenu máš nádhernou a máš doma moc šikovné ručky od synka i od manžela :o)
    Měj se Leni moc krásně.
    Martina

    OdpovědětVymazat