Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

úterý 30. června 2015

Budeme slavit ......

....... a k oslavám patří dárky. 

2.7. to budou dva roky, kdy jsem vstoupila do blogerského světa a díky němu poznala spoustu spřízněných duší. 

Je pravdou, že poslední dobou moc nepřispívám, ale snad se u nás vše brzy usadí a já zase budu přesunovat
dekorace u nás doma a renovovat staré věci, háčkovat dečky a dělat další věci, které teď šly trochu stranou. :-(

A když už jsem psala o dárcích, tak mám připravené dva. Každý pro jednoho výherce. 

Stačí když mi pod tento příspěvek napíšete komentář a svůj email.  Napište mi jak nejraději trávíte léto a u čeho nejraději relaxujete. :-D 

7.7. vylosují naši dva rarášci výherce. 

Mějte se moc krásně.

Lenka 












5 komentářů:

  1. Milá Leni, gratuluji k blogovým narozeninám a musím napsat, že dárky Tebou vyrobené jsou krásné oba! Léto bych nejraději trávila někde v teple, na sluníčku a u vody. Ale letos je takové neléto, aspon tady a taky ta má neschopenka mi brání a tak relaxuji na procházkách s hafánkama a taky doma pletením. Přeji Ti ještě spoustu nádherných blogových narozenin a budu se dál těšit na Tvé příspěvky a přeji Tobě a rodině krásné léto! Mávám z dálky do dálky Marcela macekie@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Leni, moc moc ti blahopřeji k narozeninám.
    Léto nejraději trávím na zahradě, kdy je sluníčka tak akorát. Letos více odpočívám, 8. 8. čekáme přírůstek do rodiny, tak už mě všechno zmáhá, zahrádku toršku zanedbávám oproti jiným rokům, ale příští rok to doženu. Možná.
    Takže nejkrásnější odpočinek pro mne není u moře, ale tady u nás, kdy voní čerstvě posekaná tráva, zahrádka se má čile k světu, marmeláduju, kompotuju, vyrábím sirupy, suším bylinky a pak si sednu s jehlicemi či háčkem nebo taky bez a večer poslouchám a pozoruju, jak se příroda ukládá ke spánku. Anebo ráno, když všichni ještě spí a je všude ticho a klid, ptáčci se probouzí a sluníčko se vyhoupne nad kopcem, to je úžasná chvíle, ze které žiju hodně dlouho.
    Krásné prázdniny.
    Bohunka zavináč naiser tečka cezet

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Leni --tvoje tvořeníčko moc obdivuju a tak je samozřejmé že se do soutěže hlásím :o)
    Jak trávím léto? Těším se na dovolenou k vodě...né k moři ale někde tady u nás--určitě ale to budou Slapy tam to máme moc rádi :o)
    Ráda relaxuju s háčkem v ruce ale to ty moc dobře víš :o))) a s nějakou krásnou knížkou v ruce...ale to čtení nějak zanedbávám tak doufám že na dovolené aspon jednu knížku přelouskám :o)
    Také miluju své květinky na mojí zahrádce o které se ráda s láskou starám....
    Měj se moc hezky. Martina
    martashlouskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áááá sakra --- na to nejdůležitější jsem málem zapoměla....Leni vše nejj k druhým narozeninám a doufám že se tu budem scházet ještě hodně moc dlouho :o)
      Měj se báječně a opatruj se a nepřepínej....

      Vymazat
  4. Leničko, moc a moc gratuluji k blogovým narozeninám! Popřeju ti hlavně trochu víc času, abychom se u tebe mohli zase kochat vší, co tvé ruce vykouzlí!
    A já a léto - miluju ho! Ve 30 stupních všichni padají a já ožívám :o) Opravdový odpočinek je pro mě lehátko na pláži, háček v ruce a v uších sluchátka s audioknihou...Zvedneš oči a vidíš moře... Snad na mě něco takového čeká i letos... A opřít se u toho o tvůj úžasný polštář, to by byl vrchol blaha :o)
    Moc tě zdravím! Helena
    davidova.hela@gmail.com

    OdpovědětVymazat