Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

neděle 22. června 2014

Úplně debilní nápad.....

Tak nějak bych popsala situaci u nás doma. Jsem naprostý hektik a když mě něco napadne, tak v mém případě nebývá daleko od slov k činům. :-) Má rodina už si skoro zvykla a já se většinou potom chytám za hlavu a nejraději bych si nafackovala.
U nás doma mají naši rarášci v přízemí jeden pokoj na hraní a v patře druhý na spaní. 
Takže náš obývací pokoj je neustále plný hraček a nepořádku z mého šití a tvoření, jelikož chlapci všechny hračky z herny stěhují do obýváku a já nemám kde jinde tvořit. Občas ani nemám sílu večer všechny hračky nanosit zpět do pokojíku a uklidit šicí stroj. 
A ve středu večer jsem dostala ten úžasný nápad. Hrací pokoj si zabavím pro sebe jako dílnu a kluky odstěhujeme do patra a z pokoje pro hosty jim uděláme hernu. 
Plna energie jsem nakazila i manžela a hned jsme začali s realizací. Vidina uklizeného obývacího pokoje, kam mohu pozvat návštěvu byla hnacím motorem. 
A tak se u nás maluje, natírá, přebírají skříně (neuvěřitelné kolik je v nich věcí) a stěhuje. 
A to vše v době, kdy je potřeba zpracovávat levanduli a plody zahrádky. S vypětím sil se pokouším i o tyto činnosti a tluču se do hlavy, že mě tahle změna nenapadla již nebo až zimním období. 
Každopádně dnes jsem ze tří dávek zvládla rybízovou marmeládku. 
Rybíz jsem letos jela natrhat k našim. Naše psí slečna mi ten náš na jaře tak zlikvidovala, že se neurodila ani kulička. 
A tak Vám ukáži fotečky zahrady mojí maminy. Já tomu říkám malá botanická. Většinu všech keříků a trvalek mám právě napěstovaných mamčou. 
Tak já jdu přebrat vyřazené oblečení rarášků a potom zpracovat další várku levandule. :-) 
Mějte se moc a moc krásně. 
Lenka 




¨

Holčička mi hlídá levanduli :-D 







7 komentářů:

  1. Leni, to je super, že budeš mít svojí dílničku. To je můj sen. Zahrádka tvojí maminky je překrásná. To je fakt malá botanická :-) Měj se krásně Anny

    OdpovědětVymazat
  2. Můstek je nádherný, ten se mi líbí:-))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Leni, teď se ti to zdá úplně debilní nápad, ale vydrž a až to budete mít hotové, uznáš, že to zas tak špatný nápad nebyl. Mejlík jsem četla, písnu večer až uložím kluky .... měj se hezky
    Věra

    OdpovědětVymazat
  4. Leničko, to je nádhera! Já myslela, že to jsou fotky z výletu do nějaké botanické...
    A jinak přeju hodně sil! Nápad to je dobrý, jak se já znám, nikdy by na něj nebyl ten pravý čas, tak to máš fuk :o)
    Klidný večer přeji, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  5. možná se ti zdá debilní teď, ale až to bude hotové, bude milionový

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj Leničko, zdravím tě po dlouhatánské době, nenudíš se ani chvilinku viď, trochu mi to u vás přijde jako u nás, taky jsme teď nějak vytíženi, dovolená znamená pro některé sbalit se a jet někam užívat léta tak mi se taky pustili do zvelebování domova.. v mém další příspěvku se bude psát o naší chodbičce a o pokojíku , a i já do toho dělala marmeládky, pečenej čajík, jen s tou levandulí nemám žádné starosti, to co jsem natrhala nestojí za řeč:), ale ještě trochu přibude, ale nebude to víc než na maličkou nasušenou kytičku,která se přidá k té loňské :) měj se moc krásně. Pa M.

    OdpovědětVymazat
  7. Krása kam oko pohlédne.A chaos jednou skončí a představa dílničky atd. je hnacím motorem.Hlavu vzhůru ať jde práce pěkně od ruky.Jana

    OdpovědětVymazat