Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

neděle 8. června 2014

Další dortík.....

....je předán a tak se mohu pochlubit. 

Tantokrát podle počítačové hry. Ačkoliv jí hraje i náš nejstarší synek, tak mi popravdě nic moc neříká a inspiraci na dort minecraft jsem hledala na netu. A že jich tam je. Nakonec vyhrál tento. Líbilo se mi, že nejde jenom o samottný dortík. Vedle něj byli v originále položeny cupcaky. Já je nahradila klasickými mufinky na které jsem nastříkala máslový krém s nutelou a ozdobila kostičkou s motivem ze hry. 
Doufám, že se oslavenkyni líbil. :-)
Ale jelikož ho komentářem "tak to je dost dobrý" ocenil náš náctiletý, tak snad ano. 

Mějte se krásně a já jdu něco dělat. Mamina má zítra svátek a na dárečku proní jsem ještě nezačala pracovat. :-( 

Lenka 












8 komentářů:

  1. Leni, jako první mě napadlo - jak velkou máš lednici :o) V tom horku to musel být celkem problém... Tvoje práce je úžasná!
    Pohodový večer a mamince hezký zítřejší den, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko díky za chválu. A popravdě lednice byl opravdu problém. Ale ne ta moje. Nemáme lednici s klasickou šíří 60 cm, ale cca o 15 cm širší. Takže mě se dortík krásně i když chlupově vešel. A v noci mě vzbudila myšlenka, že paní pravděpodobně bude mít lednici s klasickou šířkou. :-( Takže jsem ráno ještě pracně skalpelem ořezávala podložku pod již hotovým dortem. No srandy kopec. :-( Ruka se mi tak klepala strachy, že to celé zničím, že můžu být ráda, že jsem se nepořezala. No chirurg by ze mě teda být nemohl. :-D
      Měj se moc krásně. Lenka

      Vymazat
  2. Ahoj Leni, fakt, dost dobrý :) I když teda fakt netuším, podle které počítačové hry to je.
    Měj hezký den a pěkně pracuj na dárku .... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru díky. A neboj kluci Ti do podobných nesmyslů taky brzy dorostou. :-( . Dárek mám hotový a nafocený, tak zítra až ho předáme, tak se pochlubím.
      Měj se krásně a doufám, že je Ti lépe. Lenka

      Vymazat
  3. Tedy Leni tak to je nádhera :) Tohle obdivuju.Já dělám dorty jen úplně ty obyčejné a ještě jsem vždy špinavá všude... vůbec nemám na tyto věci trpělivost a proto je tak obdivuju ♥ Měj se moc hezky a nezapomínej na pitný režim :) Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, klobouk dolů.A když si představím ty strachy u ořezávání podložky, uff.Měj se hezky, doufám, že i maminka nakonec byla potěšena a tys dárek stihla.
    Jana

    OdpovědětVymazat