Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

sobota 23. listopadu 2013

Věnce, věnce a věnce

Moji milí čtenáři,
Tak mám dnes za sebou již druhou prodejní výstavu.  Pro mě byla prodejně ještě o něco úspěšnější než ta minulá. Takže mám radost. Sice jsem myslela, že při přípravě věnců vypustím duši, ale stálo to za to. 
Tři věnce jsem dala na prodej k úžasné květinářce Šárce do její prodejny kytiček v Dobrušce na náměstí. 
A ostatní věnečky byly na výstavu. Prodali se všechny až na jeden, ale věřím, že i ten si brzy někdo koupí. A když ne, tak do někomu věnuji. 
Každopádně v pondělí musím ještě dodat další věnečky do květinky. Tentokrát budou již z živého chvojí. Ale sehnat někde živou jedličku a nekrást je tedy umění. Nakonec jsem trochu prořezala jedinou jedli, kterou jsem našla u našich na zahradě. :-D Maminko děkuji. 
Na výstavě jsem si samozřejmě nemohla taky něco nekoupit. Ale o tom až v dalším příspěvku. Teď jsem se rozhodla Vás zahltit jenom věnci.  
Focené jsou na přelomu včerejšku a dnešku, takže kvalita trochu pokulhává. Nakonec byli na všech svíčky. Jenom jsem je musela dokoupit ještě cestou na výstavu. Nějak jsem se s věnečkama rozjela víc než jsem čekala. 
Mějte se krásně a užijte si poslední přeadventní týden. 
Lenka 


















12 komentářů:

  1. No pááni... jeden hezčí než druhý:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji. Já už mám svého favorita na náš stůl. Jenom si ho musím ještě udělat. :-) aby kovářova kobyla nechodila bosa ....

      Vymazat
  2. Ahoj Leni, jsou nádherné, ale musím říct, že ač to není pro mne typicky vánoční barva, tak nejvíc mne uchvátil ten zelený. tím nechci říct že ty ostatní nejsou . Opravdu krása. Já už začala s výzdobou, holky mě přesvědčili o výzdobu pokojíku, tak pomalu začínám a nějak mě to chytlo..asi už to na mě leze .). Pa Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko já už se na výzdobu začínám těšit. Začnu tedy tím, omyji okna, abych do adventu vyparádila alespoň okýnka. Kluci už se těší na pečení cukroví. A já budu mít letos již potřetí zelenohnědé vánoce. Takže ten zelený musím ještě udělat pro nás.

      Vymazat
  3. Leni, ty jsou parádní, jsi šikulka, já se chystám na školní jarmark, ještě toho musím hodně stihnout. Hezký den,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko děkuji. Tyhle finišující přípravy na trhy a výstavy jsou docela náročné, ale stejně mě to baví. Lenka

      Vymazat
  4. Ahoj Leni .... a samé nádherné věnce. Obdivuji hlavně tvou trpělivost při chystání materiálu, nastříhat tolik čtverečků, to je spoustu času. Věneček už své místo má. A po víkendu chci začít s adventní výzdobou, tak najdu nějaké pěkné místečko i dárku od tebe.
    Hezký večer ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruško, to jsem ráda, že věneček už našel své místečko a doufám, že jsi bacila ustála a neskolil Tě úplně. Měj se krásně Lenka

      Vymazat
  5. Leničko, ze srdce tito přeju! Je to nádhera, neokoukané, vkusné,elegantní!
    Přeji krásný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko moc děkuji za pochvalu a také přeji hezký večer. Lenka

      Vymazat
  6. Jsou úžasné, nedivím se, že šly všechny do světa! Měla jsi krásný stánek!

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji moc. Lidi mi výrobky chválili a i když třeba nic nekoupili, tak se zastavili a vyptávali na techniku a chválili. Což jsem si maximálně užívala, protože bylo vidět, že se lidem moje tvorba líbí. A to mě zvedalo sebevědomí. Měj se krásně Lenka

    OdpovědětVymazat