Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

neděle 24. listopadu 2013

Věnce, věnce a věnce podruhé

Tak další várka věnců je na světě. 
Tentokrát jsou z živého jehličí. Trochu jsem ještě probrala zahradu u mě a některé udělala kombinované z více druhů jehličí. 
Všechny jsem dělala dneska. :-)Před pár minutami jsem je dozdobila, nafotila a nanosila do auta. Zítra poputují na prodej do květinářství. Doufám, že se budou líbit a prodají se. 
Osobně mám hrozně ráda nějaký nevšední styl věnce, ale k těmhle věnečkům z jehličí mi prostě stejně nejvíce seděly klasické barvičky. 
A skřítek který je zachycený na fotečkách s některými věnečky je ta moje radost, kterou jsem si udělala včera na výstavě. A to jsem se zařekla, že nesmím nic koupit. Celou dobu jsem se modlila, aby ho paní prodala, ale prostě tam na mě čekal až do konce výstavy. :-D 
Mám na něj sice doma střih, ale nějak nestíhám, tak jsem nakonec neodolala. 
Ještě jsem si na výstavě sehnala dáreček, který musím podstrčit Ježíškovi. Ale o tom až někdy příště. 
A abyste si nemysleli, že jsem celý den dělala jen věnce, tak jsem stihla ještě vyžehlit a zajet k mamině omýt okna, aby to mohla před první adventní nedělí pěkně vyzdobit. Ta moje okna (a že jich je) mě čekají v týdnu, takže mám alespoň natrénováno. 
Mějte se moc krásně. 
Lenka 
























11 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Děkuji moc. Dneska jsem je odvezla do květinářství, tak uvidíme. Lenka

      Vymazat
  2. Leni, věnce jsou fakt parádní, není nad živou přírodu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni díky moc. Já dávám adventní tedy spíše látkový nebo jiný neopadavý,ale stromeček musíme mít živý a voňavý. Lenka

      Vymazat
  3. Leni moc pěkné věnečky jsi vytvořila. A skřítek je také super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. A ze skřítka mám radost. I když jsem stále řešila, že bych si ho měla ušít. Ale to by letos nedopadlo, tak jsem si prostě udělala radost.

      Vymazat
  4. Vybrala bych si:-) a i víc než jeden. Bylo by to těžké rozhodování, povedly se Ti a určitě se prodají. Skřítek je skvělý:-) a je dobře, že si dokážeš udělat sama sobě radost. A nejspíš bych si vybrala ten z mahonu (nebo máš cesmínu?) s bílými kuličkami:-) ahoj Zuzana a ten s háčkovanými vločkami se ti také moc povedl:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Zuzanko děkuji. Jsem ráda, že se věnečky líbí. A ty tři jsou z cesmíny. Malinko jsem jí prořezala u mamky na zahradě. :-) Měj se krásně. Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. Vidím, že krom věnců stíháš ještě spoustu jiných věcí... Taky mám okenní týden :o)
    Věnce jsou překrásné!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Wow Leni, to je za dnešek tedy kus práce. A ty cesmínové ty jsou luxusní. Asi si vezmu mustr ... ještě nemám adventní na dveře.
    Krásný večer ... Věra

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne vence, viazanie týchto "živých" mi moc nejde, ale nevzdávam sa. Andrea

    OdpovědětVymazat