Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

středa 6. listopadu 2013

Pytlíčkové pokračování :-D

Tak postupně dokončuji věci pro výstavy. Každý den se mi povede dodělat alespoň pár rozdělaných kousků, ale stejně mám stále pocit, že nemám nic hotové. Hlavně mi zůstalo v hlavě spousta nápadů, které prostě nestihnu zrealizovat, ani kdybych přestala chodit spát. :-D  No tak si je schovám v hlavě do šuplíčku. 
Včera jsem se pustila do dalšího pytlíčkového věnečku. Pytlíčky jsem tentokrát dělala ještě menší. Poprvé a naposled. Je s tím dvakrát tolik práce. Výsledný otvor pytlíčku byl tak na prostrčení malíčku, takže se špatně obraceli a plnili. No ale nakonec se zadařilo. Plnit mi pomáhali i kluci a docela jim to šlo. :-) Brzy z nich budou super pomocníčci. Na věnci jich je úctyhodných 70 kusů pytlíčků. Šila jsem jich stovku, tak je snad ještě nějak využiji. 



Večer se mi podařilo ještě dozdobit několik věnečků. 






Dokončené srdíčka vám ukáži zase příště. Dnes musím ještě dodělat béžovou kolekci a několik hvězdiček. Potom mám ještě od manžela zohýbané drátky do tvaru srdíček a chci je obháčkovat, tak doufám, že jich alespoň pár stihnu. 
Mějte se krásně a děkuji za to, že jste tu se mnou. 
Lenka 





4 komentáře:

  1. Leničko, nestihla jsem pochválit tu nádheru z mnula,a už je tu nová! Opravdu úžasná práce! Ty pytlíčky jsou kdysi zkoušela (a ne tak maličké) a vzdala jsem to a ty věnce - prostě nádhera!
    Pohodový den, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, já už se tak těším, až tu všechnu krásu, co tvoříš, uvidím pohromadě a na vlastní oči.
    Krásný den ... Věra
    P.S. Já teď trochu nestíhám :)

    OdpovědětVymazat
  3. No pááni.... to jsi fakt dobrá tolik pytlíčků:-))) Pěkné to máš:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Lenkaaaaa to je tak krasne...ja sa neviem vynadivat....klobuk dole...:)

    OdpovědětVymazat