Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

pátek 1. listopadu 2013

Opět v pracovním procesu

Tak jsem se dnešním dnem vrátila k podnikatelské činnosti. Tedy realita je taková, že jsem se konečně odhodlala a nechala si obnovit pozastavenou živnost. Žádná velká podnikatelka ze mě nikdy nebyla a nikdy nebude. Ale nemusí pršet, stačí když kape. A práce z domu se dvěma malými dětmi, které mě ještě stále potřebují nebude rozhodně rovna osmihodinové pracovní době. Ale každopádně jsem se rozhodla to vyzkoušet.  Vystudovanou mám textilní průmyslovku obor oděvnictví. Tak vlastně nebudu tak daleko od oboru. Jenom oděvařinu vyměním za bytové dekorace a doplňky. 
Před dětmi jsem se věnovala spíše návrhům interiérů a vedla prodejny s nábytkem. Tato práce mě hrozně bavila, ale bohužel nejde vykonávat z domu. :-(  
Začnu teď v listopadu dvěma výstavami a nějaké dekorace vložím i na fler. Tedy až si nastuduji podmínky prodeje. Dále do budoucna chci vlastní eshop. 
V hlavě mám sice spoustu nápadů, ale ruce mi je nějak nestíhají vyrábět, takže se ve mně mísí pocity euforie, že budu vyrábět na zakázku, a že mé výrobky budu i prodávat (doufám) a na druhou stranu mám i trochu strach. Kupodivu ten strach nemám ani tak z neúspěchu, ale spíš z úspěchu. Mám obavy hlavně z toho, že třeba budu mít více zakázek a nasmlouvané termíny dodání a do toho mi onemocní děti a já nezvládnu termín. Naprosto nesnáším nedodržování termínů a slibů. A nejvíc to nesnáším právě u sebe. :-D 
Ale jak se říká "Kdo nic nezkusí nic nezkazí, ale nic se nenaučí" tak by se dalo říct "Kdo nic nezkazí nic nezkusí, ale nikam se neposune"  . A já ten posun potřebuji jako sůl. 
Tak mi držte palečky. 
Blog v poslední době zanedbávám, ale sedím každou volnou chvíli u stroje a tvořím. Výrobky mám většinou ve fázi rozpracování a nějak nestíhám ani fotit. Tak alespoň malá ochutnávka části šedobílé romantické kolekce. 




Mějte se krásně a děkuji za návštěvu a milé komentáře. 
Lenka 


16 komentářů:

  1. Lenka krasne siticko...:) prajem krasne dni, Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. :-) Jsem ráda, že se líbí. Přeji krásný nedělní podvečer.

      Vymazat
  2. Ahoj Leni, ať se ti podnikání daří. Polštářky se ti povedlo vymyslet a ušít moc dobře:-) hezký víkend. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. Doufám že se budou líbit i potenciálním zákazníčkům. :-)

      Vymazat
  3. Leni to je nádhera, držím palce ať se ti daří v podnikání.
    Hezký víkend Anny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Doufám, že se mi bude dařit. Vím, že ruční práce nejsou sice dobře finančně ohodnocené (alespoň ne u nás), ale je to jediné co mohu dělat při dětech z domu. :-)

      Vymazat
  4. Ahoj Leni, tahleta růžičková látka je nádherná. A polštářky z ní vypadají skvěle. I já držím pěsti v podnikání. A těím se na pátek :)
    Zatím se měj krásně ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky. Díky moc. Když jsem tu látku viděla, tak jsem přesně měla i představu jak by ty polštáře měly vypadat. Ještě teď pracuji na na polštářkách se stejným motivem, ale v béžové. :-)

      Vymazat
  5. Leni, strašně moc Ti držím palce, všechny, co mám :o) aby se Ti Tvůj sen podařilo opravdu žít a dobře žít. Nebude to lehké, sama to víš a píšeš o tom, proto třikrát tfuj tfuj tfuj pro štěstí, ať Ti neuteče! Krásný víkend a hodně úspěchů, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. Jsem v tohmle ohledu docela realistka. Vím, že to není v tomhle oboru o zbohatnutí, ale pro mě je hlavně důležité mít opět ten pocit, že dělám něco co lze nějak ohodnotit. A věřím, že když člověk dělá věci s láskou, tak si výrobky cestu k zákazníčkovi najdou. Přeji hezký zbytek neděle. Lenka

      Vymazat
  6. Leni moc ti držím pěsti v podnikání a ve splnění si snu :o) I já bych si ho ráda takto splnila ovšem já tu odvahu nějak moc nemám..... Měj se krásně .Martina ♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Já na tom s tou odvahou taky nejsem nijak super. Ale diagnóza mého syna mi nedovolí se ještě minimálně 4 roky se vrátit k práci, kterou bych nemusela vykonávat z domu. Takže tohle zkusit byla jediná volba. :-) Tak doufám, že to vyjde. Lenka

      Vymazat
  7. Leničko, po letech doma s dětmi (i když na tom se nic nemění, že :o)) je to velký krok. Dobře si na ty pocity pamatuji. Moc ti přeji, aby ti práce přinášela radost a uspokojení a aby ty strachy, byly jen strachy a ne realita!
    Ať se ti daří!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko. Moc děkuji. U mě je to opravdu hlavně o tom pocitu, že kromě dětí, se kterými musím ještě několik let být doma, budu dělat i něco co lze ocenit. Tak doufám, že to vyjde. Přeji hezký zbytek neděle. Lenka

      Vymazat