Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

sobota 9. listopadu 2013

Moje první výstava

Tak mám za sebou moji první výstavu mých výrobků. Šlo o Martinské trhy v Domě dětí a mládeže. 
Byla jsem den před výstavou strašně nervozní a měla strach, že toho mám hrozně málo a že nic neprodám. 
Večer jsem doma ještě vymýšlela rozvržení výrobků na stůl, aby to hezky vypadalo. Celé jsem nafotila a potom už jenom podle foťáku naaranžovala. 
Podle pořadatelů bylo prý návštěvníků méně než loni. Nemohu posoudit. Něco z výrobků jsem prodala a lidem se mé výrobky líbili a chválili je, tak jsem spokojená a těším se na další výstavu, která mě čeká za 14 dní. 
Jinak po trzích jsem den zakončila milým setkáním s Věrkou. Šli jsme si a dát si něco dobrého k večeři.  Od Věrky jsem dostala nádherně vonící svíčku. Jsem ostuda, protože já jsem v tom zmatku s výstavou pro ni nic nepřipravila a dávat jí něco z toho co jsem měla na výstavě mi přišlo blbý. Takže to musím napravit a nějakou maličkost pro ní vyrobit. Věru moc děkuji a těším se zase na příště. 
Jinak musím poděkovat i manželovi a nejstaršímu synovi, kteří mi pomohli vytvořit cedulky na výrobky a akceptovali nepořádek, který během mého tvoření u nás doma narůstal. Takže tento víkend musím dát všechno do pořádku. 
A teď už pár foteček z mého domácího aranžování a mého stánečku na trzích. 
Jinak pokud by měl někdo o některý z výrobků zájem, tak písněte a domluvíme se. 
Mějte se krásně a přeji všem krásný víkend. 
Lenka 




















12 komentářů:

  1. Ahoj, Leni, gratuluju k první výstavě! Stáneček jsi měla opravdu moc krásný a ceny tedy víc než příznivé! Držím palce, ať se Ti stále daří! Krásný víkend, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni moc děkuji. A držet palečky budu potřebovat. Chci toho ještě do vánoc toooolik stihnout. :-) Měj se krásně Lenka

      Vymazat
  2. Leni, mám radost s tebou, že se ti výstava vydařila. Večer jsme si užily skvěle.
    Včera jsem si říkala, že jsou kluci v pohodě, takže bysme mohli absolvovat s nima i třeba nějakou tu návštěvu u vás, ale dnes dopolko Vojta opět 39°C a blindí. Byl týden ve školce! My se z toho snad nevyhrabeme :( Tak se uvidíme za 14 dní, snad mi to vyjde a utrhnu se z výstavy.
    Užijte si krásný víkend a jsem zvědavá, jak jsi zvládla dnešní kurz .... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruško to mě mrzí, že jste zase nemocní. Z tohohle mám strach až kluci začnou chodit do dětského kolektivu. Ale taky si tím budeme muset projít jako každý. Až budete v pohodě, tak se urrčitě domluvíme a seznámíme i kluky. Jenom mám strach aby ti moji čertíci ty Tvoje nezkazili. :-D Měj se krásně Lenka

      Vymazat
  3. Leničko, moc gratuluji! Tvé nádherné výrobky jsi velmi hezky naaranžovala, radost se podívat. Setkání s Věrou ti moc přeji a trochu závidím :o)
    Pohodové den,pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko moc děkuji za krásná slovíčka. S Věrkou je úžasné se sejít a doufám a třeba se někdy domluvíme všechny a uděláme nějakou sešlost. :-D Měj se moc krásně. Lenka

      Vymazat
  4. gratuluju, máš to moc krásné, ať se daří

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Snad se dařit bude. Nemusí pršet, hlavně že bude kapat. :-) A stejně člověka potěší, když někdo výrobek alespoň pochválí.

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Leni jsi šikovná, máš to všechno moc pěkné:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko moc děkuji a přeji hezký zbytek víkendu. Lenka

      Vymazat
  7. Leni, jedním slovem nádhera. Máš zlaté ručičky :-). Pěknou neděli Renáta

    OdpovědětVymazat