Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

neděle 17. listopadu 2013

Jak háčkováním potěšit muže :-)

Všimli jste si někdy, že ze všech háčkovaných a jiných ručně tvořených dekorací (a vlastně i těch kupovaných) jsme na vrcholu blaha my ženy a druhým polovičkám je to většinou celkem jedno a někdy si změny doma ani nevšimnou.  (tedy pokud se nejedná o změnu  množství jídla v lednici) . Ještě jsem nezažila chlapa, který by se rozplýval nad háčkovanou dečkou. :-D.
I když tomu mému musím k dobru přičíst, že mi výrobky vždy pochválí. 
A tak jsem přemýšlela, jak bych nějakým originálním výrobkem udělala radost manželovi k narozeninám. A myslím, že se povedlo. 
Po rozbalení měl vtipnou poznámku, zda jsem si brala mustr podle sebe. Tak jsem mu vysvětlila, že si jistě všiml, že po třech dětech už dávno tento tvar nedrží. 
Takže pokud máte doma také takzvaného "horňáka" tak máte tip na vánoční dárek. 
Návod nemám. Viděla jsem někde na netu a potom jsem háčkovala a párala a háčkovala a párala. 

A jinak jsem dnes zjistila, že jsem asi robot.  Ráno jsem doprala potahy ze sedačky (už se na to fakt nedalo koukat) . Následovala příprava oběda, do toho jsem chystala rolády. Celkem jsem udělala čtyři. Dvě na odpoledne ke kávičce a dvě bere Honza zítra kolegům do práce. Obě rolády jsou podle receprů z www.mamincinyrecepty.cz . Najdete je zde a zde. 
Odpoledne jsem ještě udělala 6 šišek slaného štrúdlu. Recept jednoduchý. Listové těsto a jako náplň nastrouhaný salám, najemno cibulka a nastrouhaný tvrdý sýr. Okořenit a osolit dle chuti. Ideální je v případě zbytků v kuchyni je zpracovat tímto způsobem. 
Slaný závin bere manžele opět do práce místo chlebíčků. 
 A teď mi už asi došly baterky a po zbytek večera se upíchnu na čistou sedačku, zapálím svíčky(až ulehnou děti) a budu relaxovat se svařeným vínem. :-)
To jsem se zase pěkně rozepsala. :-D 

Mějte se moc krásně a děkuji za návštěvu mého blogu. 














13 komentářů:

  1. Hezký dárek:-) :-) :-) Přeji klidný a pohodový večer. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Večer jsem si opravdu zaslouženě užila. Lenka

      Vymazat
  2. Moc povedený dáreček. A ty roládky a záviny vypadají lákavě. Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Roládky a záviny měly u manžela v práci velký úspěch. Kolegové se ptali, jestli by nemohl mít narozeniny častěji. :-D

      Vymazat
  3. No týýý brďo..... ty víš jak potěšit chlapa:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No měl radost a konečně se po dlouhé době zase zasmál. :-)

      Vymazat
  4. ...to byla neděle, co :o) Leni, doufám, že sedíš s tím vínem! Mě si tedy pobavila a zároveň se trochu stydím, před chvilkou jsem padla zchvácená a zdaleka nemám tolik štrůdlů...
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vínečko jsem si dala a nedělala jsem vůbec nic. Ještě, že Jsou narozeniny jenom jednou v roce. :-D

      Vymazat
  5. Ahoj Leni, tak koukám, že dárek se vskutku líbil. A pečení teda nemá taky chybu. Tolik závinů, já bych odpadla. Takže večer u vínka byl naprosto zasloužený.
    Krásný den ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruško, já jsem taky večer odpadla a neměla jsem ani chuťněco tvořit. Ale ta se mi hned druhý den vrátila, takže to nezanechalo žádné trvalé následky. :-D Měj se krásně Lenka

      Vymazat
  6. Leni to je super dárek pro mužského :o) Tedy ty jsi fakt robot co všechno jsi postíhala udělat -- vínko bylo určitě po tak náročném dni zasloužené :o) Martina

    OdpovědětVymazat