Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

sobota 19. října 2013

Sobotní zážitky

Tak dnešní den jsme si jako rodinka maximálně užili. 
Odpoledne jsme měli naplánovanou oslavu Lukýskova svátku. Luky se už nemohl dočkat až dostane dárečky a dort. V týdnu se neustále vyptával kolikrát se ještě vyspinká než bude mít oslavu. :-)) 
Z dárečků i dortíku měl radost. Dort si přál se šmoulou.  Co bych jako vzorná maminka nesplnila. Bohužel jsem si zapomněla včas objednat moji oblíbenou potahovací hmotu Smartflex a tak jsem koupila nějakou noname v ochodě. (jedinou kterou měli). Práce hrůza. Pod rukami mi tekla. Takže jsem byla ráda, když se mi povedl vytvarovat šmoula a na drobné zdobení už jsem neměla nervy. 
Abychom si zkrátili čekání na oslavu, sklidili jsme tři dýně které se nám urodili na zahrádce. Vyrostli krásně, ale nestihli úplně zoranžovět. :-(  Ale klukům to vůbec nevadilo a tak jsme se pustili do dlabání a já následně do vyřezávání. Jednu největší dýni jsme nechali nejstaršímu synovi. Pustí se do ní asi až zítra. :-) 
Zapálit v tom fujavci večer dvě svíčky byl docela nadlidský výkon. Vyškrtala jsem asi půl krabičky sirek. :-) 
Ale nakonec se zadařilo a kluci se mohli pokochat, jak krásně nám svítí "strašidla". 
Tak a to je pro dnešek vše. 
Mějte se krásně a děkuji za vaši návštěvu a komentíky, které mi zanecháváte. 
Jinak od včerejška pilně pracuji na dárečku pro maminu k narozeninám. Chybějící materiál dorazil včera poštou, tak mohu konečně dokončit. Co nebudu prozrazovat, abych neprovalila překvapení, ale snad se již brzy budu moct pochlubit. 
Lenka 











5 komentářů:

  1. Dýně jsou boží :o) a opožděně všechno nej nej nej! Krásnou neděli, L.

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, to je nádhera! Všechno - dort, dýně, prostě paráda'
    Lukáškovi všechno nej a vám všem hodně takových dní, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. Hlavně to dlabání kluky bavilo a užili si to. A zkrátili jsme čekání na oslavu což bylo taky príma. Měj se krásně. Lenka

      Vymazat
  3. Leni, dortík se ti moc povedl. Dýňové tvoření se mi také moc líbí. A je vidět, že kluky to moc bavilo. SUPER. Měj se hezky Anny

    OdpovědětVymazat