Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

čtvrtek 28. listopadu 2013

Převlékám domeček do zimního kabátku

Taky už na mě odevšad dýchá vánoční atmosféra. 
A tak jsem si dneska dala od tvoření na zakázku oddech (stejně mi to jde s nemocnou pravou rukou jak psovi pastva) a začala uklízet a trochu zdobit také máš domeček. Kluci jsou naprosto nadšení a vždy, když něco ozdobím slyším to jejich jééééééé. 
Zatím jsem tedy stihla omýt několik oken, které jsem si dnes ozdobila. Andílci na oknech a městečko jsou vyřezávané z tvrdého papíru modelářským skalpelem. Předlohy mám zřejmě ve druhém počítači. Jen co se k němu dostanu, tak se je sem pokusím vložit. :-) 
Vyměnila jsem si věneček na dveřích a do truhlíků naaranžovala chvojí. Vřesů mi bylo líto, tak je zkusím nechat v truhlících přes zimu a uvidíme. 
Tak a teď už fotečky a já jdu pokračovat v úklidu. 
Mějte se krásně a děkuji za Vaši návštěvu a komentáře. 
Lenka 

















neděle 24. listopadu 2013

Věnce, věnce a věnce podruhé

Tak další várka věnců je na světě. 
Tentokrát jsou z živého jehličí. Trochu jsem ještě probrala zahradu u mě a některé udělala kombinované z více druhů jehličí. 
Všechny jsem dělala dneska. :-)Před pár minutami jsem je dozdobila, nafotila a nanosila do auta. Zítra poputují na prodej do květinářství. Doufám, že se budou líbit a prodají se. 
Osobně mám hrozně ráda nějaký nevšední styl věnce, ale k těmhle věnečkům z jehličí mi prostě stejně nejvíce seděly klasické barvičky. 
A skřítek který je zachycený na fotečkách s některými věnečky je ta moje radost, kterou jsem si udělala včera na výstavě. A to jsem se zařekla, že nesmím nic koupit. Celou dobu jsem se modlila, aby ho paní prodala, ale prostě tam na mě čekal až do konce výstavy. :-D 
Mám na něj sice doma střih, ale nějak nestíhám, tak jsem nakonec neodolala. 
Ještě jsem si na výstavě sehnala dáreček, který musím podstrčit Ježíškovi. Ale o tom až někdy příště. 
A abyste si nemysleli, že jsem celý den dělala jen věnce, tak jsem stihla ještě vyžehlit a zajet k mamině omýt okna, aby to mohla před první adventní nedělí pěkně vyzdobit. Ta moje okna (a že jich je) mě čekají v týdnu, takže mám alespoň natrénováno. 
Mějte se moc krásně. 
Lenka 
























sobota 23. listopadu 2013

Věnce, věnce a věnce

Moji milí čtenáři,
Tak mám dnes za sebou již druhou prodejní výstavu.  Pro mě byla prodejně ještě o něco úspěšnější než ta minulá. Takže mám radost. Sice jsem myslela, že při přípravě věnců vypustím duši, ale stálo to za to. 
Tři věnce jsem dala na prodej k úžasné květinářce Šárce do její prodejny kytiček v Dobrušce na náměstí. 
A ostatní věnečky byly na výstavu. Prodali se všechny až na jeden, ale věřím, že i ten si brzy někdo koupí. A když ne, tak do někomu věnuji. 
Každopádně v pondělí musím ještě dodat další věnečky do květinky. Tentokrát budou již z živého chvojí. Ale sehnat někde živou jedličku a nekrást je tedy umění. Nakonec jsem trochu prořezala jedinou jedli, kterou jsem našla u našich na zahradě. :-D Maminko děkuji. 
Na výstavě jsem si samozřejmě nemohla taky něco nekoupit. Ale o tom až v dalším příspěvku. Teď jsem se rozhodla Vás zahltit jenom věnci.  
Focené jsou na přelomu včerejšku a dnešku, takže kvalita trochu pokulhává. Nakonec byli na všech svíčky. Jenom jsem je musela dokoupit ještě cestou na výstavu. Nějak jsem se s věnečkama rozjela víc než jsem čekala. 
Mějte se krásně a užijte si poslední přeadventní týden. 
Lenka 


















neděle 17. listopadu 2013

Jak háčkováním potěšit muže :-)

Všimli jste si někdy, že ze všech háčkovaných a jiných ručně tvořených dekorací (a vlastně i těch kupovaných) jsme na vrcholu blaha my ženy a druhým polovičkám je to většinou celkem jedno a někdy si změny doma ani nevšimnou.  (tedy pokud se nejedná o změnu  množství jídla v lednici) . Ještě jsem nezažila chlapa, který by se rozplýval nad háčkovanou dečkou. :-D.
I když tomu mému musím k dobru přičíst, že mi výrobky vždy pochválí. 
A tak jsem přemýšlela, jak bych nějakým originálním výrobkem udělala radost manželovi k narozeninám. A myslím, že se povedlo. 
Po rozbalení měl vtipnou poznámku, zda jsem si brala mustr podle sebe. Tak jsem mu vysvětlila, že si jistě všiml, že po třech dětech už dávno tento tvar nedrží. 
Takže pokud máte doma také takzvaného "horňáka" tak máte tip na vánoční dárek. 
Návod nemám. Viděla jsem někde na netu a potom jsem háčkovala a párala a háčkovala a párala. 

A jinak jsem dnes zjistila, že jsem asi robot.  Ráno jsem doprala potahy ze sedačky (už se na to fakt nedalo koukat) . Následovala příprava oběda, do toho jsem chystala rolády. Celkem jsem udělala čtyři. Dvě na odpoledne ke kávičce a dvě bere Honza zítra kolegům do práce. Obě rolády jsou podle receprů z www.mamincinyrecepty.cz . Najdete je zde a zde. 
Odpoledne jsem ještě udělala 6 šišek slaného štrúdlu. Recept jednoduchý. Listové těsto a jako náplň nastrouhaný salám, najemno cibulka a nastrouhaný tvrdý sýr. Okořenit a osolit dle chuti. Ideální je v případě zbytků v kuchyni je zpracovat tímto způsobem. 
Slaný závin bere manžele opět do práce místo chlebíčků. 
 A teď mi už asi došly baterky a po zbytek večera se upíchnu na čistou sedačku, zapálím svíčky(až ulehnou děti) a budu relaxovat se svařeným vínem. :-)
To jsem se zase pěkně rozepsala. :-D 

Mějte se moc krásně a děkuji za návštěvu mého blogu. 














sobota 16. listopadu 2013

Výlet do obřího akvária

Tak jsme dneska s dětmi absolvovali výlet do Obřího akvária v Hradci Králové.
Tedy dopoledne děti tak zlobili, že jsem ani neměla chuť někam jet, ale nakonec jsme s manželem rozhodli, že výlet nám všem udělá dobře. Při nastupování do auta si Luky přibouchl ruku do dveří, takže jsme odjížděli s řevem. Při vystupování z auta se Maty s Lukym servali a tudíž jsme s řevem i vysedali. 
Prostě rodinná idylka. 
Ale akvárium se nám všem moc líbilo a určitě všem doporučuji. Akvárko je řešeno jako jakýsi tunel, ve kterém stojíte a ryby plavou všude kolem vás i nad vámi. Nádhera. Na konci nám paní sdělila několik informací jak o rybách, tak o vlastním akváriu. Tlak vody na sklo je 135 tun. Prý zhruba váha 40-ti slonic. Ještě že to neprasklo.  
Cestou zpátky chlapci ještě ukecali návštěvu restaurace. Měli jsme jí celou jenom pro sebe, což bylo super. :-D
A teď už vás jdu zahltit fotečkami. 















Mějte se krásně a příště zase s nějakým tvořením. 









pátek 15. listopadu 2013

Kočka či kocourek

Tak jsem tu moji milí opět. Energie mi zatím neschází a tak se snažím toho co nejvíce využít. 
Ale o víkendu plánuji rodinný výlet do obřího akvária v Hradci Králové a trochu relaxace. 
Kluci se dnes při ranním debatování v posteli dostali přes mušle až k myšlence, že by chtěli jet k moři. Super nápad, ale finančně trochu mimo možnosti. 
Tak jsem to uhrála alespoň na to akvárium. :-D  Ještě, že jsou malí a dají se zatím utáhnout na vařené nudli. 

A teď už ke kočičce či kočičákovi. Stejnou jsem letos na jaře šila k svátku mé mamince. Vyfotila jsem jí a vložila do albíčka na mimibazaru. A před nějakým časem se mi ozvala paní, že jí u mě viděla a jestli bych jí prý nemohla ušít stejnou pro její maminku. 
Tak jsme se domluvili, že až budu mít po výstavách, tak se do ní pustím. 
Dnes jsem jí dokončila a doufám, že se bude líbit. 
Pokud byste se do ní někdo chtěl pustit, tak nákres dílů najdete tady

Děkuji vám za vaše návštěvy a milé komentíky. 
Lenka