Prodej výrobků

Pokud budete mít o jakýkoliv z mých výrobků zájem, prosím spojte se se mnou přes kontaktní formulář.

středa 28. srpna 2013

GIVEAWAY u Aničky

Anička na svém blogu uspořádala GIVEAWAY jako oslavu svých prvních narozenin. Dárečky jsou nádherné, tak se  určitě zapojte a zkuste štěstíčko jako já.



Mějte se krásně a přeji pohodové dny. 
Lenka 

pondělí 26. srpna 2013

Dárečky pro neteřinky

Tak včera jsem vám představila dorty a dneska to budou ručně dělané dárečky. A jelikož jsem se v poslední době zamilovala do háčkování, tak jsou všechny háčkované. 
Sedmiletá slečna dostala čepičku homelesku. Háčkováno z příze Limone (na pecičkový vzor dána dvojitě).
Návod jsem měla z mimibazaru od jedné šikovné maminky. Najdete ho zde.
Kytička je podle návodu zde
Sukýnka je z příze Daniela. Opět podle návodu z mimibazaru. Já jsem si pouze upravovala horní část, kde jsem na části požila reliéfní sloupky a v horní části jsem ještě z rubové strany naháčkovala tunýlek a vsadila gumu. Návod naleznete zde
A poslední kousek dostala neteřinka od babičky, ale prácička je moje, tak se s ním musím také pochlubit. 
Opět příze Limone a návod zde.








Omluvte kvalitu modelky. Narazila jsem jí na focení svému synovi. :-)))
























Tak a to by bylo pro dnešek vše a já jdu přemýšlet nad dárečkem do výměny do které jsem se přihlásila. Je to moje úplně první výměna, tak doufám, že dárečkem udělám radost. 
Mějte se krásně a děkuji za vaši návštěvu a milé komentíky. 
Lenka 

neděle 25. srpna 2013

Dorty a dárky předány

Tak jsme dnes oslavili narozeninky mých dvou neteřinek. Dárečky a dorty jsou předány a já se zase mohu pochlubit mým tvořeníčkem.
Dneska začnu dorty. Byly dva. Jeden pro roční holčičku a druhý pro sedmiletou princeznu. Pro tu jsem se rozhodla zkusit vytvořit zámek pro princeznu. Inspiraci jsem zhlédla na internetu a brala jsem to jako výzvu. Myslím, že se dortíky podařily a oslavenkyním libily. (tedy té roční to asi bylo ještě jedno :-)  ) 
Doufám, že se budou líbit i vám. 
Věže jsou  nutelou slepené sušenky disco a horní části jsou kornouty na zmrzlinu. Vše potřené krémem a potažené hmotou. 
Děkuji Vám za nakouknutí ke mně a za milé komentáře.
Lenka

































čtvrtek 22. srpna 2013

Šaty k promoci

Všechny Vás moc zdravím. 
Dlouho jsem nevložila žádné tvoření. Popravdě mi poslední věcička zabrala díky problémům s krční páteří trochu více času než jsem plánovala. 
Slíbila jsem kamarádce, že jí ušiji elegantní šaty na promoci. 
Představa byla: jednoduché elegantní šaty, které by šly vzít na pracovní schůzku, ale například i do divadla. 
Šaty jsou klasické pouzdrové, přestřižené v oblasti pod prsy. Zde je vložen 10cm pás. Zapínání je v zadním švu, kde je všitý skrytý zip. Šaty jsou vypodšívkované. 
K šatům jsem ještě vytvořila látkovou květinu. Bude možno jí použít buď přímo na šaty, nebo jako ozdoba do vlasů. 
Šaty se kamarádce líbily a z toho má člověk vždycky radost. 




























Do konce týdne mě čeká ještě spousta dodělávek dárečků na nedělní oslavu. A jelikož hlavou skoro nehýbu, tak si nejsem jistá, jestli to všechno zvládnu. V určitém věku už by měli být k dispozici náhradní části našeho těla, které by šli jednoduše vyměnit. :-))))  
Tak mi držte palečky ať mi krček poleví a já vše stihnu dokončit. 
Děkuji za návštěvu mých stránek a milé komentáře.
Lenka

čtvrtek 15. srpna 2013

Moje dovolená a úlovky v bazaru

Všechny vás moc zdravím z mého dovolenkového týdne, který mám jen pro sebe. 
Celý týden nevařím, nemusím uklízet po dětech (stačí teda ten bordel co zvládnu při svém tvoření já :-)) ) 
Takže jsem oběhala prohlídky u lékařů, nějaké to vyřizování po úřadech a doma se pustila do činností, které se s dětmi špatně zvládají. Včera jsem trochu poopravila některé obouchané rohy u zdí. Není to sice jako od profíka, ale vypadá to lépe než před tím, takže spokojenost. Dneska jsem některé zdi přemalovala. Takže se těď kochám pohledem na čisté zdi. To dlouho nevydrží, protože po návratu rarášku určitě někdo poběží s pastelkou a čáry se objeví znovu. :-))
Dneska jsem se vydala do mého oblíbeného bazaru. Vždycky v něm objevím něco co nutně potřebuji. Většinou stačí nový nátěr nebo trochu oprav a z bazarového kousku se vyloupne krásná dekorace ať už na terasu nebo domů. 
Proutěný koš přijde natřít načerno a do něj vsadit režná látka s nějakou krajkou. Plánuji ho umístit do obývacího pokoje. Ještě sice nemám tak úplně jasno kam, ale ono se už místečko najde. 
Stojan na deštníky plánuji do předsíně a ostatní ještě vymyslím. 

























No a jelikož jsem nemusela nikam spěchat, zašla jsem se podívat do úžasného krámku krásných nezbytností.  Pro radost jsem si koupila malé srdíčko a lucernu v kombinaci černý kov a sklo. Chladnější večery už mě pomalu naznačují, že už brzy bude čas pálení svíček.  Lucernu jsem ještě nijak neodekorovala, ale stejně asi dopadne jenom nějaká pěkná svíčka. 






No a nakonec ještě několik kytiček z mé zahrádky.  Už se trochu vzpamatovaly z urputných veder. Momentálně mám největší radost z lilií. Koupila jsem si hlízy na jaře na výstavě "NARCIS 2013" v Lysé na Labem.  Krásně kvetou a jejich vůně je omamující. 




   
























A to je pro dnešek vše. Příště zase vložím něco z mého tvoření. Moc děkuji za vaše návštěvy a komentáře na mém blogu a těším se zase příště nashledanou. 
Lenka 

úterý 13. srpna 2013

Fanynka a Františci

Všechny vás moc zdravím.
Hned na začátku se s vámi musím poděli o super zprávu. Manžel odjel na týden s dětmi k babičce. SUPEEER. 
Mám na ten týden tolik plánů, že lítám jak fretka. Uklidit domeček, pofackovat zahradu, vymalovat alespoň ty nejšpinavější zdi doma, zrenovovat komodu a dát do pořádku naši zahradu. To vše se musím pokusit stihnout teď v první půlce týdne a druhou půlku se chci věnovat odpočinku s háčkem a šcím strojem. Tak doufám, že se něco povede dodělat, abych měla materiál pro další příspěvky. 
A nyní již k slíbeným postavičkám z Kouzelné školky. 
Františky jsem háčkovala našim klukům ke dni dětí. Měli obrovský úspěch. Ten nejmenší s ním dodnes spinká. 
Nedávno měla svátek tříletá neteřinka a mě napadlo, že by se jí třeba mohla líbit  Fanynka. Včera jí dáreček předali a prý se líbil. :-) 
Postavičky jsou háčkovány podle návodu jedné moc šikovné maminky  na MMB. Návod zde.
Háčkovala jsem přízí Limone a na výplň je použité PES výplňové kuličkové vlákno. 
Postavičky lze tedy bez problémů prát a udržovat v čistotě. 












Doufám, že jsem někomu dala inspiraci na dáreček pro ta naše zlatíčka třeba pod stromeček. Trochu mě děsí, jak se léto přehouplo do druhé poloviny a za chvíli se budeme chystat na zimu. BRR. 
Mějte se všichni krásně a akumulujte sluneční energii na horší časy. 
Děkuji za návštěvu a krásné komentáře. Lenka

středa 7. srpna 2013

Výlet na kterém mě málem klepla pepka

Tak jsme se s kamarádkou dnes vypravili s dětmi a pejsky na výlet. 
Počasí je stále na nějakou činnost příliš teplé, tak jsme chtěli děti alespoň na chvíli ty 4 rarachy zabavit a vzali jsme je do Opočna na procházku zámeckým parkem. Je to tam poměrně dost ve stínu a slibovali jsme si krásně prožité dopoledne. 
Kluci se na výlet moc těšili. 
Jenom ten můj nejmenší rarach se rozhodl, že mi ukáže zač je toho loket. Sešli jsme v parku dolů k vodě a začala jsem všechny společně fotit u zábradlí rybníku. No a když jsem se rozhodla ještě trochu poodstoupit a vzít to kvůli sluníčku z jiného úhlu, tak se ten nejmenší rozhodl, že podleze plot a půjde k vodě (jsou mu 2,5 a plavat neumí).  Nevím jestli znáte ten pocit, když na dítě řvete, že dál nesmí a ono Vás naprosto ignoruje a vy víte, že to nedoběhnete a on to zábradlí prostě podleze. Mě se v té chvíli, kdy stál na stavidle na chvíli zastavilo srdce. Za strašného řevu (mého) jsem ho přehodila zpátky přes zábradlí a tam jich dostal na zadek nepočítaně. Nějaký dědeček co jel kolem s kočárkem si asi myslel své o neurotických matkách a zvažoval jestli nemá volat sociálku. 
Malej musel za trest chodit (k jeho velké nelibosti, kterou dával hlasitě najevo) po zbytek výletu za ruku.  
Takže nevím jestli toto nebyl pro letošní rok náš poslední výlet. :-(( Asi v rámci zachování mého nervového systému alespoň trochu v normálu počkám, až Maty začne trochu poslouchat. (jestli se někdy dočkám :-) ) 
Možná bych měla název svého blogu změnit na "blog uštvané a uřvané matky" 
























Tak to je pro dnešek vše. Asi se budu muset trochu uklidnit nějakým háčkováním nebo jiným tvořením, tak alespoň budu mít zase brzy co vložit. 
Mějte se krásně a moc vám všem děkuji za návštěvu a komentáře. Lenka (neurotická matka)